Dissabte, 29 de juny de 2024
futbol

El «Pep Summer Camp» de Rialp inicia la seva 4a edició

El campus de futbol de Pep Guardiola reunirà en tres setmanes un total de 700 nens i nenes d’entre 6 i 16 anys

Pallars Digital Rialp | 26 de juny de 2024 a les 10:35
Un jove participant del primer torn del campus | Pep Summer Camp

El Pep Summer Camp, el campus de futbol de Pep Guardiola, ha començat aquest dilluns la seva 4a edició consecutiva a Rialp. Enguany, torna a comptar amb tres torns, durant els quals reunirà una total 700 nens i nenes d'entre 6 i 16 anys.

El primer dels torns finalitzarà aquest dissabte 29 de juny; el segon donarà el tret de sortida l'endemà i s'allargarà fins al 6 de juliol, i el tercer i darrer torn començarà el dia 7 i s'acabarà el 13 de juliol
 

Les joves promeses del futbol podran gaudir de nou de les instal·lacions esportives del municipi, en especial del camp municipal Jaume Bonell, el terreny de joc del FC Rialp, i molt sol·licitat durant els mesos d'estiu per a realitzar-hi competicions. Així mateix, tant els monitoris com els alumnes s'allotjaran novament a l'Hotel Condes del Pallars.
 
Tal com va declarar en el seu moment el regidor d'esports del municipi, Jordi Altieri, que el campus continuï fent-se a Rialp demostra la "confiança" que té l'entrenador de Santpedor amb el format pallarès del campus. Altieri també va posar en valor l'impacte econòmic positiu que suposa el Pep Summer Camp a la comarca.

A més, i com cada any, Pep Guardiola té previst visitar el seu campus durant un cap de setmana. L'any passat, el Pep Summer Camp també va comptar amb la presència de l'exblaugrana Juan Carlos Unzué, malalt d'ELA des de fa quatre anys, i que va protagonitzar una emotiva xerrada als participants del campus.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació