Dilluns, 1 de juliol de 2024
futbol

Pep Guardiola es dona un bany de masses en la visita al seu campus de futbol de Rialp

Més de 1.000 persones van anar a veure l'entrenador al «Pep Summer Camp», que enguany arriba a la seva 4a edició amb 700 joves participants

Pallars Digital Rialp | 1 de juliol de 2024 a les 08:54
Pep Guardiola amb els nens i nenes del seu campus de futbol aquest dissabte | Ajuntament de Rialp

Pep Guardiola ha visitat aquest dissabte el seu campus de futbolRialp coincidint amb el final del primer torn. Malgrat la pluja i el mal temps, l'entrenador del Manchester City s'ha donat un bany de masses i més de 1.000 persones no van deixar escapar l'oportunitat de veure de prop l'exfutbolista de Santpedor.
 


"Feia anys que no hi havia tanta gent a les grades", explica a Pallars Digital el president del FC Rialp i regidor d'esports, Jordi Altieri. De fet, el club va aprofitar la visita de l'entrenador per presentar-li la nova mascota de l'equip, el Padrí del Rialp, que a partir de la temporada que ve vetllarà pel bon ambient i l'esportivitat al terreny de joc.
 
Una novetat que Pep Guardiola va qualificar de "molt bona idea", tot expressant que "tant de bo tots pensessin igual". D'altra banda, l'exblaugrana va protagonitzar una roda de premsa improvisada amb els joves futbolistes del campus de futbol, i tampoc es va oblidar de firmar autògrafs i fer-se fotografies amb els assistents a l'acte. 
 

Pep Guardiola amb l'alcalde de Rialp, el president del club i la nova mascota de l'equip. Foto: Ajuntament de Rialp

 
Una jornada molt amena i distesa que per Altieri demostra l'afecte que sent Guardiola pel municipi. En aquest sentit, el president confia que el Pep Summer Camp torni a Rialp l'any que ve, en la que serà la cinquena edició del campus.

Enguany aconseguirà reunir un total de 700 nens i nenes d'entre 6 i 16 anys. Aquest dissabte ha començat el segon torn del campus, que s'allargarà fins al 6 de juliol, mentre que el tercer i última donarà el tret de sortida l'endemà i finalitzarà el dia 13. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació