Dimarts, 2 de juliol de 2024
accidents

Dos persones ferides en accidents de trànsit a la C-13 a Talarn i Rialp

Les dos víctimes han estat evacuades a l’Hospital del Pallars de Tremp

Pallars Digital Pallars | 2 de juliol de 2024 a les 09:59
Una ambulància del SEM en una imatge d'arxiu | SEM
Dos persones han resultat ferides lleus aquest dilluns en dos accidents de trànsit a la carretera C-13 al Pallars. El primer sinistre va tenir lloc a Rialp a les 16:08h, a l'altura del quilòmetre 133.8. Per causes que es desconeixen, un vehicle va sortir de la via ocasionant un ferit lleu, mentre que l'altre ocupant en va sortir il·lès.

Poc després, tal com informa el Servei Català de Trànsit (SCT), es va produir una altra sortida de via, en aquest cas al quilòmetre 92.6 dins del municipi de Talarn. En aquest cas, els dos ocupants del vehicle tampoc van patir ferides de gravetat. Així i tot, tant el ferit de Rialp com un d'aquests últims van ser traslladats a l'Hospital del Pallars de Tremp.
 
Segons dades del SCT, fins al 30 de juny han perdut la vida 67 persones en 61 accidents mortals a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Durant el mateix període de l’any passat, van morir 71 persones en 61 sinistres mortals, el que suposa una reducció del 5,9% de les víctimes mortals. Si ho comparem amb el 2019 (any de referència), període en què van morir 82 persones en 79 sinistres, la reducció és del 22,3%.

En aquests primers sis mesos s’han registrat 369 persones ferides greus en accident de trànsit, que són 25 ferits greus més que en el mateix període del 2023, un 6,7% més, però un 8,4% menys respecte al 2019, quan se’n van registrar 400.



Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació