Rabab Ouzemmou, campiona de Catalunya Sub16 dels 3.000 metres llisos

L’atleta poblatana disputarà el Campionat d'Espanya el proper dia 20 a Alpicat

Pallars Digital La Pobla de Segur | 2 de juliol de 2024 a les 09:57
Rabab Ouzemmou a lo més alt del podi | CAPS
L'atleta del Club d'Atletisme de la Pobla de Segur (CAPS) Rabab Ouzemmou s'ha penjat la medalla d'or al Campionat de Catalunya d'Atletisme a la categoria Sub16 en la modalitat 3.000 metres llisos. La poblatana s'ha proclamat campiona amb un temps de 10:30:41, per davant de la corredora del JA Sabadell, Berta Galan, que ha signat un temps de 10:37:14, i d'Emma Vendrell.

Aquest és el tercer any consecutiu que Ouzemmou es proclama campiona de Catalunya en la distància dels 3.000 metres llisos, una ratxa que va iniciar l'any 2022. La pallaresa disputarà el Campionat d'Espanya de la mateixa modalitat el proper 20 de juliol en una prova que es disputarà a les pistes d'atletisme de les Basses d'Alpicat (el Segrià).

Els esportistes del CAPS no es cansen de recollir èxits. Fa només dos setmanes, els atletes del club poblatà Khadija Madani i David Sadovici es van proclamar campions de Catalunya en pista a l'aire lliure. En aquesta ocasió, els dos joves pallaresos es van coronar en la modalitat 1.000 metres llisos.