Dimecres, 3 de juliol de 2024
estiu

Es retarda l’obertura de la piscina de la Pobla per falta de monitors titulats

Tant l’ajuntament com Alba Jussà, que gestionarà la piscina, han fet diverses crides per ocupar la plaça vacant, de moment sense efecte

Pallars Digital La Pobla de Segur | 3 de juliol de 2024 a les 10:34
La piscina de l'Àrea Vacacional | Ajuntament de la Pobla de Segur
Malgrat l’arribada de l’estiu, l'Ajuntament de la Pobla de Segur ha hagut d'ajornar l'obertura de la piscina municipal, situada a l'Àrea Vacacional, per falta de monitors de lleure. Tot i que en les piscines amb una capacitat inferior als 200 metres quadrats no és obligatori tenir un socorrista, sí que és necessària una persona encarregada de supervisar les normes de règim intern.

El consistori exposa que aquesta persona ha de tenir el títol de grau superior d’animació d’activitats físiques i esportives o del diploma de monitor en el lleure infantil i juvenil lliurat per la Secretaria General de Joventut, o bé d’acreditar la superació dels programes d’atenció sanitària immediata de nivell 1 o 2.
 
Tant des de l'ajuntament com Alba Jussà, entitat que gestionarà la piscina, s’han fet diverses crides perquè aquells que tinguin la titulació requerida i estiguin buscant feina es presentin a la plaça vacant. Unes crides que fins al moment no han tingut efecte.

Per tal d'optar a les dos places vacants, una de 40 hores i l'altre de 20 hores setmanals, s'han de posar en contacte amb Alba Jussà espejo@aalba.cat amb l'assumpte "oferta monitora de lleure". Els contractes estaran vigents fins al final de la temporada d'estiu.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació