Divendres, 5 de juliol de 2024
cinema

L'Ajuntament de Tremp publica els noms de les persones que faran de jurat al 13è Mostremp

Iñaki Mur, Delia Brufau, Sonia Almancha o Pere Valls són alguns dels encarregats de seleccionar els 16 curtmetratges que passen a la secció oficial

Pallars Digital Tremp | 5 de juliol de 2024 a les 11:18
Inauguració del Mostremp l'any 2023 | Ajuntament de Tremp
A pocs mesos per a la celebració de la 13a edició del festival Mostremp, ja s'han seleccionat els 16 curtmetratges que passen a la secció oficial. I des de l'Ajuntament de Tremp, que torna a organitzar el certamen pallarès, ja s'han fet públics alguns dels noms que conformaran el jurat de la mostra.

 
Per una banda, l'actor i director Iñaki Mur, que a més de ser part activa del jurat, participarà també de la taula rodona La influència del Paisatge en el cinema. Les també actrius Delia Brufau, coneguda per la sèrie Les de l'Hoquei, i la madrilenya Sonia Almancha se sumen a aquesta tasca de decidir el millor curtmetratge de la 13a edició.
 
Finalment, el crític de cinema i periodista cultural Pere Valls també formarà part d'aquest elenc de personalitats que escolliran el primer premi. El consistori trempolí compta amb el suport en l'organització del productor Xavier Atance de l'empresa Benecé, que està realitzant l'assessorament per tal que el Mostremp sigui un èxit.

En pocs dies es farà pública la programació del festival, que oferirà propostes cinèfiles per a totes les edats i gustos.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació