Dilluns, 8 de juliol de 2024
caiac

El pallarès Faust Clotet es proclama campió del món júnior de Kayak Cross

El palista de l’Associació Esportiva Pallars, de només 17 anys, s’ha coronat al Mundial d’Eslàlom celebrat a Eslovàquia

Pallars Digital Sort | 8 de juliol de 2024 a les 08:48
Clotet mossegant la medalla d'or | RFEP
El pallarès Faust Clotet Juanmartí s'ha proclamat aquest diumenge campió del món júnior en la modalitat olímpica de Kayak Cross. El jove palista de només de 17 anys i membre de l'Associació Esportiva Pallars (AEP), s'ha penjat la medalla d'or durant el mundial celebrat aquest cap de setmana a Liptovsky Mikulas (Eslovàquia) en la seva primera participació amb la selecció espanyola júnior.
 
Després de superar les quatre rondes prèvies, en la final d'aquest diumenge Clotet ha protagonitzat una cursa trepidant i s'ha imposat als metres finals a l'eslovè Hocevar i al britànic Hanrahan. Sense dubte, un moment d'emoció indescriptible per a aquest jove esportista pallarès amb un gran futur per endavant.

 
Dies abans, Faust Clotet va quedar en setena posició de la Categoria Júnior K1 Masculí eslàlom per equips, juntament amb Jan Vicente i Thyzzian Torres, tots dos del Club Cadí Canoe-Kayak de la Seu Urgell. A més, un dia abans de la gran final, el pallarès s'havia quedat fora de la final de C1 per un estretíssim marge.

 

3a Copa d'Espanya de Joves Promeses

D'altra banda, durant la 3a Copa d'Espanya de Joves Promeses celebrada aquest cap de setmana a Sort, el palista pallarès Ian Puy s'ha proclamat campió d'Espanya en la categoria cadet de la modalitat K1. En la classificació general, l'Associació Esportiva Pallars va quedar en sisena posició amb 126 punts.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació