Dimecres, 17 de juliol de 2024
piragüisme

El pallarès Lluís Rabaneda presidirà el jurat d’Eslàlom i Kayak Cross de piragüisme als Jocs de París

El director general de RocRoi i actual vicepresident de la Federació Internacional de Piragüisme també serà membre de la comissió de pista

Pallars Digital Llavorsí | 10 de juliol de 2024 a les 08:50
Lluís Rabaneda en una imatge d'arxiu | RFEP
El pallarès Lluís Rabaneda presidirà el jurat de les disciplines d'eslàlom i kayak cross als Jocs Olímpics de París, que començaran el pròxim 26 de juliol. Tal com avança Segre, el director general de RocRoi i actual vicepresident de la Federació Internacional de Piragüisme també formarà part de la comissió de pista, també als Jocs Paralímpics.

La seva tasca consistirà en dirimir qualsevol conflicte que pugui sorgir durant les competicions. Una gran responsabilitat per a aquest veterà i pioner del piragüisme al Pallars Sobirà. Fundador, juntament amb el seu germà Carlos, de l'empresa d'esports d'aventura RocRoi a Llavorsí -recentment guardonada als Premis Pimes- Rabaneda també ha sigut un dels impulsors de l'estil lliure.
 
Del 2005 al 2021, de fet, va exercir com a president del Comitè d'Estil Lliure, l'especialitat més jove del piragüisme d’aigües braves, reconeguda oficialment per la Federació Internacional de Piragüisme l’any 2006. 
 
La vida de Rabaneda ha estat sempre vinculada a aquest esport aquàtic: primer com a palista, i més tard organitzant els primers campionats d'estil lliure a Sort, com ara la primera Copa del Món, l'any 1999 i el primer Campionat del Món dos anys després. L'any 2021 va ser escollit nou vicepresident de la Federació Internacional de Piragüisme durant el 38è congrés d'aquest organisme celebrat a Roma.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació