Dimarts, 16 de juliol de 2024
rescat

Ferida una dona arran de la baralla de dos gossos a Rialp

Els Bombers la van haver de socórrer, ja que es trobava en un lloc de difícil accés i va ser traslladada al CAP de Sort

Pallars Digital Rialp | 10 de juliol de 2024 a les 10:58
Els fets van tenir lloc arran de la baralla de dos gossos, un d'ells propietat de la ferida | Fedekuki
Una dona ha sigut evacuada aquest dimarts pels Bombers de la Generalitat després de rebre una mossegada d'un gos al municipi de Rialp. Tal com han informat fonts del cos a Pallars Digital, els fets van tenir lloc a les 16:42h arran d'una baralla entre dos gossos, un dels quals era propietat de la ferida.

Sempre segons la versió dels Bombers, efectius del cos han hagut de socórrer-la, ja que es trobava en una zona de difícil accés, i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) la va traslladar fins al CAP de Sort amb pronòstic lleu.
 
Fonts properes al cas, no obstant, s'han posat en contacte amb aquest diari per contradir la versió dels Bombers. Les esmentades fonts asseguren que el gos no va mossegar la víctima, sinó que la dona va resultar ferida fruit d'una caiguda que va patir mentre els dos gossos es marcaven.
 

Nou rescat a Aigüestortes

D'altra banda, un nou accident de muntanya ha obligat els Bombers a realitzar un operatiu de rescat al Parc Nacional d'Aigüestortes. En aquesta ocasió, la víctima és una excursionista que havia patit una caiguda prop del refugi Ernest Mallafré, al terme municipal d'Espot

La dona va ser evacuada amb helicòpter del GRAE fins a l'Hospital del Pallars de Tremp. Amb aquest últim, ja són gairebé una quinzena els rescats de muntanya que han tingut lloc al Pallars durant l'últim mes. 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació