Dilluns, 22 de juliol de 2024
Subscriptors

Sorteig juliol: Entrada doble per «Les filles de Lilit», l'espectacle de cloenda del 33è Dansàneu

Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 36€ anuals i participa als nostres sortejos mensuals

Pallars Digital Pallars | 10 de juliol de 2024 a les 09:51
Gaudeix del Dansàneu amb Pallars Digital | Dansàneu/PD
Aquest mes de juliol sortegem entre tots els subscriptors de Pallars Digital una entrada doble per a Les filles de Lilit, l'espectacle de cloenda del 33è Dansàneu! El premi dona accés a la persona agraciada i a una acompanyant a aquesta producció pròpia del festival pallarès, que tindrà lloc el diumenge 4 d'agost, a les 21:30h, a la plaça Major de Borén.

 
Com sempre, el premi se sortejarà entre totes les persones que ja estan subscrites al diari i totes aquelles que s’uneixin a la comunitat de subscriptors abans del dia 25 de juliol. Serà a finals de mes quan realitzarem el sorteig i n’anunciarem el guanyador o guanyadora. Molta sort!
   

Patrimoni i cultura de primer ordre

El Dansàneu és un dels festivals referents de la cultura no només al Pallars, sinó a nivell català. És hereu de l’escola d’estiu de formació en dansa tradicional fundada l’any 1992 i liderada durant més de dues dècades pel ballarí i coreògraf Joan Serra. Es va refundar l’any 2015 en l’actual Festival de Cultures del Pirineu, reconegut amb el Premi Nacional de Cultura 2021.

Un projecte obert al públic de totes les edats que posa en valor la riquesa patrimonial i natural de les Valls d’Àneu i la marida amb una proposta cultural diversa que es vertebra a partir de la dansa i de la música d’alta qualitat i mescla les propostes més contemporànies i l’incentiu a la nova creació amb la cultura d’arrel.
 

Imatge de l'actuació del ballarí Roberto Olivan al Dansàneu 2020. Foto: ACN


Les filles de Lilit, espectacle de cloenda del 33è Dansàneu, és una narració corpòria que explora les arrels del discurs delirant, misogin i assassí sobre les bruixes, i la construcció d’aquest imaginari col·lectiu per combatre la por que feien les dones. Un recorregut per les empremtes mentals i físiques en els cossos de les dones que han dit no. Quatre solos de quatre dones esgarriades: Lilit, Medea, la Bruixa i Orlando.
 

Suma't a la comunitat de Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), a més de donar suport al diari, els subscriptors participen mensualment en un sorteig exclusiu i reben cada setmana al seu correu una newsletter amb totes les claus de l’actualitat pallaresa

Col·laborar amb Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!
 

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols sortejar el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació