Dimarts, 16 de juliol de 2024
comerç local

Comença una campanya per donar a conèixer els comerços del Pallars Jussà

Consisteix en una cadena de missatges a partir de vídeos d'Instagram per posar en valor els productes dels diferents establiments

Pallars Digital Tremp | 10 de juliol de 2024 a les 12:19
L'aparador d'un comerç pallarès en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Tremp
Aquest juliol els comerciants pallaresos s'uneixen en una campanya a Instagram per explicar com fan Pallars cada dia des dels seus negocis. L'acció, del projecte Fem Pallars de l'Ajuntament de Tremp, s'ha batejat com a Enllaça't al comerç local i fes Pallars! i consisteix en una cadena col·laborativa de missatges a partir de Reels dels diferents establiments del Pallars Jussà.

En aquests vídeos es posen per davant valors com el bon tracte amb la clientela, la cura de l'entorn, les relacions de veïnatge amb clients i companys de professió, l'atenció en els petits detalls, així com la professionalitat a l'hora d'escollir el millor per a cada consumidor.
 
 
La campanya també s'ha creat com una crida a tota la població per manifestar la seva estima envers el Pallars i com cada pallarès, amb les seves accions i decisions quotidianes, pot afavorir un territori més ric i autosuficient. Tothom pot afegir-se a la campanya sota la consigna "Jo també faig Pallars...".
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació