Dimarts, 16 de juliol de 2024
Talarn Music Experience

Antònia Font penja el cartell de complet per al concert del 21 de juliol al Talarn Music Experience

La venda d’entrades dels quatre dies del festival va a bon ritme i a una setmana del seu inici, el concert inaugural amb The Tyets i Figa Flawas també frega el "sold out"

Pallars Digital Talarn | 11 de juliol de 2024 a les 11:37
Actuació d'Antònia Font al festival Embassa't de Sabadell | A. Segura / ACN
A una setmana de l'inici del Talarn Music Experience 2024, el grup mallorquí Antònia Font ja ha venut totes les entrades per al seu concert, que tindrà lloc el diumenge 21 de juliol. També hi ha hagut sold out amb el de Meritxell Nedderman, del mateix dia, mentre que l'actuació de The Tyets i Figa Flawas, que obrirà el festival el dijous dia 18, és només a 90 entrades de penjar el cartell de complet.

Tal com ha explicat a Pallars Digital el promotor del festival, Ramon Mitjana, la venda d'entrades està sent "molt bona", i per al concert de The Tyets s'espera rebre fins a 1.300 persones. Mitjana també ha assegurat que estan molt il·lusionats amb l'actuació de Guillem Gisbert del divendres 19 de juliol, ja que serà l'única que el músic oferirà enguany a la demarcació de Lleida.

 Compra aquí les entrades pel Talarn Music Experience 2024

Mentrestant, Ramon Mitjana apunta també que Els Catarres, que actuaran el dissabte dia 20, estan preparant "un concert molt especial". Serà la primera vegada que el conjunt creat l'any 2010 actua al Pallars. "Tenen ganes de fer un directe molt potent", explica Mitjana.

 

Salt qualitatiu

En aquest sentit, el promotor del Talarn Music Experience ha posat en valor el "salt qualitatiu" que el festival fa any rere any apostant cada vegada més per grups amb més renom. Les millores, però, no s'aturaran aquí. Ramon Mitjana avança que de cara a l'edició del 2025 volen créixer encara més i dur el festival a altres espais del territori per tal d'implementar la marca.

En total, el Talarn Music Experience 2024 s'allargarà durant quatre jornades. Donarà el tret de sortida el dijous 18 de juliol, en una de les nits que promet ser més èpiques del festival, ja que comptarà amb les actuacions de dos grups del moment, The Tyets i Figa Flawas. Els acompanyarà Dj Trapella per mesclar els èxits més actuals amb els més alternatius.
 

Cartell definitiu del Talarn Music Experience 2024. Foto: TME


Les últimes incorporacions al cartell han sigut les de La Maria i Maio. La primera arriba al TME per posar el colofó al divendres 19 de juliol, en que el festival comptarà també amb les actuacions de Guillem GisbertHenrio i Ley Dj. La segona artista anunciada, Maio, entrarà en acció a Lo Quiosc el dissabte 20 de juliol, actuant al costat d’Els CatarresSergi Carbonell i Bego Martín Dj.

Per últim, i per tancar festival, el diumenge 21 de juliol ens espera un dels plats forts de la 8a edició: l’actuació d’Antònia Font. Lo Quiosc es convertirà en un teatre a l'aire lliure per acollir aquest esdeveniment únic, inclòs dins la Gira per teatres del grup mallorquí. Obrirà la nit Meritxell Neddermann, que portarà al Pallars un dels 10 concerts que ha programat per presentar el seu segon disc d’estudi.

Així, un total de 13 artistes de nivell contrastat tornaran a omplir l’escenari gran de Lo Quiosc en quatre jornades de música, gastronomia i un entorn inigualable a la vora del pantà de Sant Antoni. El cartell de la 8a edició permet el Talarn Music Experience entrar en una nova dimensió per posicionar-se al nivell dels millors festivals musicals del país. Pallars Digital és, un any més, el mitjà oficial del festival.
 

Entrades a la venda

Com en anteriors edicions, el festival comptarà també amb una zona village i una àmplia oferta gastronòmica i d’oci per al públic visitant. El Talarn Music Experience obrirà portes, de dijous a diumenge, a les 19h, mentre que l’horari d’inici dels concerts serà a les 20h a excepció del dijous dia 18, que començaran a les 21h. 

La zona d’aparcament se situarà, com els darrers anys, al voltant de l’edifici CITA, i s’obrirà a les 18:30h. Un cop hagin estacionat el seu vehicle, els visitants podran accedir caminant al recinte del festival, tot gaudint del recorregut de la Ruta cicloturística dels Llacs. Les entrades i els abonaments es poden adquirir a través de la pàgina web del festival

Els menors de 16 anys podran accedir al festival acompanyats del seu pare, mare o tutor legal i l’entrada serà gratuïta per a menors de 7 anys. Les persones amb mobilitat reduïda poden contactar amb l’organització a través del correu electrònic talarnmusicexperience@gmail.com per garantir el seu accés al recinte del festival.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació