Dimarts, 16 de juliol de 2024
trànsit

Dos ferits en la col·lisió entre dos turismes i una moto a la C-13 a Salàs de Pallars

La carretera ha quedat tallada al trànsit durant pràcticament una hora, provocant llargues cues

Jordi Ubach Llorens Salàs de Pallars | 12 de juliol de 2024 a les 16:35
Imatge de les retencions provocades per l'accident | Cedida
Dos persones han resultat ferides de caràcter menys greu aquest divendres al migdia en un accident de trànsit a la carretera C-13, al terme municipal de Salàs de Pallars. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l'avís de l'accident s'ha produït a les 14:05 hores després que, per causes que s'estan investigant, hagi tingut lloc una col·lisió lateral entre dos turismes i una moto

L'accident ha succeït al punt quilomètric 96 de la carretera C-13 en sentit nord. Dos ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins el lloc dels fets per atendre els ferits. També han participat en el servei tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i dos dels Bombers de la Generalitat.

La carretera C-13 ha quedat tallada al trànsit durant pràcticament una hora i la circulació s'ha normalitzat al voltant de les 15h. El tall de carretera ha provocat llargues cues en un horari de circulació intensa. Segons el SEM, les dos persones ferides han estat traslladades a l'Hospital del Pallars de Tremp.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació