Dimarts, 16 de juliol de 2024
rescats

Cap de setmana accidentat amb tres rescats a Mont-rebei, la Vall Fosca i Talarn

Ja són més d'una quinzena els serveis de rescat que han tingut lloc al Pallars durant l'últim mes

Jordi Ubach Llorens Talarn | 15 de juliol de 2024 a les 09:40
Bombers i serveis sanitaris en el rescat del tripulant de l'ala delta estavellat a Talarn | Bombers
Els Bombers de la Generalitat han hagut de treballar en tres rescats en un cap de setmana accidentat al Pallars. El primer d'ells va tenir lloc dissabte al congost de Mont-rebei, al terme municipal de Sant Esteve de la Sarga, on un senderista va haver de ser atès i evacuat en helicòpter perquè presentava ferides a la cama després de patir una caiguda. L'avís d'aquest servei es va donar a les 11:44 hores i el ferit va ser traslladat a l'Hospital del Pallars de Tremp.

El segon rescat es va produir dos hores més tard, a les 13:41h, a l'entorn del refugi Colomina, al terme municipal de la Torre de Capdella. Segons han informat els Bombers, es va haver d'atendre un senderista que havia patit una caiguda d'una altura d'uns quatre o cinc metres i que havia resultat ferida amb un traumatisme lleu. L'home va ser traslladat també en helicòpter fins a l'Hospital del Pallars de Tremp.

Per últim, diumenge, els Bombers han treballat en el rescat d'un tripulant d'ala delta que va resultar ferit després de caure enmig d'un camp de la zona dels Nerets, al terme municipal de Talarn. L'avís es va produir a les 17:51 hores i fins el lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses dotacions de Bombers i d'efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per tal d'immobilitzar el ferit, dur-lo fins a l'ambulància per traslladar-lo a l'Hospital del Pallars de Tremp amb una luxació o trencament d'espatlla.

Amb aquests últims, ja són més d'una quinzena els serveis de rescat que han tingut lloc al Pallars durant l'últim mes. 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació