Dimarts, 16 de juliol de 2024
esquí

Baqueira Beret obrirà una nova pista al sector de la Peülla

L'estació està treballant en la instal·lació de quatre canons de neu amb un pressupost de 68.200 euros

Pallars Digital Alt Àneu | 16 de juliol de 2024 a les 08:46
Una pista de l'estació de Baqueira Beret, en imatge d'arxiu | Baqueira
L'estació d'esquí de Baqueira Beret tindrà a partir de la propera temporada d'hivern una nova pista al sector de la Peülla, al terme municipal d'Alt Àneu. Això serà possible gràcies a la instal·lació, aquest estiu, de quatre nous canons de neu en aquesta zona, tal com ha avançat el diari Segre.

La nova baixada, que fins la data era un itinerari fora pista, serà batejada amb el nom de Bòsc dera Peülla II, tindrà una longitud d'uns 520 metres i una amplitud mitjana de 25 metres. Segons el mateix rotatiu, la instal·lació dels nous canons de neu i de tota l'estructura necessària per fer-los funcionar -canonades, sondes i instal·lació elèctrica- té un pressupost de 68.200 euros.

Les obres tenen previst minimitzar l'impacte ambiental a la zona. Per aquest motiu, el projecte contempla actuacions de revegetació i restauració morfològica.
 

Col·lectius en contra

La instal·lació de nous canons al sector pallarès de l'estació ha estat darrerament motiu de protesta per part d'alguns col·lectius com Stop JJOO, que el passat desembre va presentar al·legacions contra la construcció de 77 canons de neu artificial


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació