Dimecres, 17 de juliol de 2024
turisme

El Pallars Jussà s'afegeix al Programa d'Actiu i Natura de l'Agència Catalana de Turisme

El Consell Comarcal del Pallars Jussà defensa que aquesta col·laboració suposa una oportunitat per potenciar el turisme sostenible i actiu a la comarca

Pallars Digital Tremp | 17 de juliol de 2024 a les 08:24
Un ciclista rodant pel Pallars Jussà, prop del pantà de Sant Antoni | CCPJ
El Pallars Jussà ha fet un pas important en la seva promoció turística amb la seva recent afiliació al programa Turisme Actiu i Natura de l'Agència Catalana de Turisme. Segons el Consell Comarcal del Pallars Jussà, aquesta col·laboració suposa una oportunitat excepcional per potenciar el turisme sostenible i actiu a la comarca, enriquint l'oferta turística i posicionant el Pallars Jussà com una destinació de referència per als amants de la natura i les activitats a l'aire lliure.

El programa Turisme Actiu i Natura està dissenyat per promocionar les destinacions que ofereixen una àmplia gamma d'activitats en entorns naturals, com ara el senderisme, el cicloturisme, l'escalada, el barranquisme, i moltes altres. Amb l'afiliació a aquest programa, el Pallars Jussà espera atraure un perfil de visitant interessat en gaudir de l'entorn natural d'una manera responsable i activa.

La participació en aquest programa permetrà al Pallars Jussà gaudir de major visibilitat gràcies a les accions de promoció de l'Agència Catalana de Turisme, que inclouen campanyes de màrqueting digital, presència en fires internacionals i col·laboracions amb operadors turístics especialitzats. A més, l'afiliació facilita l'accés a subvencions i recursos per millorar les infraestructures dedicades al turisme actiu, com ara la senyalització de rutes, la creació de nous itineraris i la millora de serveis turístics.

La consellera de turisme del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Maria Pilar Cases, ha destacat la importància d'aquesta afiliació, i ha afirmat aquesta col·laboració "ens permetrà donar a conèixer les nostres meravelles naturals i culturals a un públic més ampli, tot fomentant un turisme responsable i de qualitat". Amb aquesta afiliació, el Pallars Jussà reforça el seu compromís amb el turisme sostenible i es prepara per oferir als visitants experiències inoblidables en un entorn natural privilegiat.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació