Dimecres, 17 de juliol de 2024
arts

Soriguera ultima els detalls per a la celebració del Terra Roia Arts Festival de Vilamur

Una de les propostes més destacades és el concert d'Albert Pla i Diego Cortés, que tindrà lloc el diumenge a les 21h

Pallars Digital Vilamur | 17 de juliol de 2024 a les 11:13
Imatge d'una edició anterior del Terra Roia Arts Festival | TR'AF
Un any més, Vilamur es convertirà aquest cap de setmana en l'epicentre de la creativitat i l'expressió artística amb la celebració de la 7a edició del Terra Roia Arts Festival (TR'AF). Organitzat per l'Ajuntament de Soriguera, aquest festival d'art rural es durà a terme els dies 20 i 21 de juliol, presentant una programació rica d'exposicions, actuacions i concursos. Una de les més destacades, el concert d'Albert Pla i Diego Cortés, que tindrà lloc el diumenge a les 21h.

Durant els dos dies, els visitants també podran recórrer les parades d'artesania, on trobaran productes fets a mà, com ara roba i complements tèxtils, treballs de fusta, joieria, ceràmica, cosmètica natural i alimentació. Aquest espai no només permetrà admirar les obres d'art i productes artesanals, sinó també conèixer els artistes en persona, comprendre millor els processos creatius i adquirir les seves obres.

A més, aquest any s'introdueix una novetat, com és la primera edició dels Premis FITA Km. 0, que tindran un caràcter honorífic en la seva presentació. Inspirats en el monòlit emblemàtic del Port del Cantó, aquests premis busquen donar visibilitat i reconeixement als artistes que, situats a terres allunyades dels circuits artístics habitualment lligats a les grans concentracions urbanes i galeries d'art, continuen insistint amb la passió per l'art i desitgen mostrar al món la seva obra.
 

L’art com a llenguatge universal de la cultura

En aquesta edició del TR'AF, l'organització es proposa com a objectiu promoure la cultura en tota la seva diversitat i riquesa, reconeixent l'art com el llenguatge universal que uneix persones de diferents orígens i tradicions. Es pretén que el festival sigui una plataforma on la creativitat i la innovació es trobin amb la tradició i la història, generant un espai de diàleg i de reflexió.

El TR'AF24 no només és una plataforma per a artistes locals, sinó també un punt de trobada per a creadors internacionals. El festival acollirà un total de 40 artistes provinents de tot Catalunya, representant les quatre províncies, així com de França i Andorra, en la modalitat d'arts visuals. Les exposicions es distribuiran per diferents indrets emblemàtics del poble de Vilamur com l'església de Santa Maria de Medina, el safareig, la Casa Ritort, la rectoria, la Casa Alfonso o l'espai El Silo que acollirà una exposició col·lectiva de les diferents expressions artístiques.

 Consulta el programa del Terra Roia Arts Festival 2024


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació