Dimecres, 17 de juliol de 2024

Aquagym a Tremp tot l'any

Article d'opinió d'una lectora del diari sobre els beneficis per la salut de fer exercici a l'aigua

Opinió Pallars | 17 de juliol de 2024 a les 12:38
Gent practicant l'aquagym en una piscina | Imatge generada amb IA

Senyor director,

Des de la primera setmana de juliol a Tremp podem gaudir dels beneficis de fer exercici a l'aigua, ja que a la piscina municipal estem fent quatre sessions de tres quarts d'hora o una hora d'aquagym. 

Tant des del Casal de la Gent Gran com des de l'Ajuntament de Tremp se'ns ha donat aquesta possibilitat de fer exercici a l'aigua que, com és ben sabut, és una pràctica molt recomanable i saludable, ja que aporta beneficis diversos per a la salut dels qui la practiquen.

Les més de 30 persones (totes elles jubilades i d'edats compreses entre els 65, 70, 80 ó més anys) que podem fer aquesta activitat els dimecres i divendres de 9h a 10h tenim les dues sessions setmanals que s'han ofertat. Tothom del primer a l'últim (bé, majoritàriament som dones) n'estem encantats i satisfets. Les frases que més se senten són: "Si ho poguessim fer tot l'any...". 

Ho hauríem de demanar a la senyora alcaldessa i al regidor d'Esports. Per això des del Pallars Digital fem arribar aquesta demanda al nostre ajuntament. 

Cosa semblant cal dir de les classes d'aquagym dels vespres. Els dimarts i dijous, de les 20:45h a les 22:30h hi ha dues sessions més d'aquesta activitat esportiva. La composició del grup de nit és d'unes 20 ó 22 persones, totes som dones i d'edats més joves -diríem entre els 30 i 70 anys (d'aquests edats més avançades som una minoria: 1 ó 2). Amb tot, el que se sent són exclamacions de satisfacció pel benefici que aporta aquesta activitat aquàtica. 

Per aquest motiu, també volem aprofitar la difusió del Pallars Digital per fer arribar a l'Ajuntament de Tremp la necessitat i els molts beneficis que ens aportaria el poder realitzar aquest tipus d'esport tot l'any.

MCC
 

 Avís:
Els continguts publicats a la secció del lector Dis la teva! no necessàriament s’adiuen a la línia editorial de Pallars Digital. Aquest mitjà no es fa responsable de les opinions que aquí s’hi expressen.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació