Dijous, 18 de juliol de 2024
Talarn Music Experience

The Tyets i Figa Flawas estrenen aquesta nit amb un nou «sold out» el Talarn Music Experience

El festival musical de Lo Quiosc dona aquest dijous el tret de sortida a quatre dies de música i gastronomia de primer nivell

Jordi Ubach Llorens Talarn | 18 de juliol de 2024 a les 08:51
The Tyets, el passat dia 13 al Cruïlla | Festival Cruïlla
Lo Quiosc de Talarn ja ho té tot preparat per donar el tret de sortida, aquest dijous al vespre, a una nova edició del Talarn Music Experience. Fins diumenge, l'espai natural musical veurà passar pel seu escenari un total de 13 formacions musicals. Els encarregats d'estrenar avui la 8a edició del festival seran The Tyets, Figa Flawas i DJ Trapella, i ho fan amb un nou sold out, el segon que es penja enguany, després que fa una setmana també s'esgotessin les entrades per a la jornada de diumenge.
 
Aquest vespre, doncs, donaran el tret de sortida a les 21h els Figa Flawas. El duet vallenc format per Pep Velasco i Xavier Cartanyà presentarà les cançons de La calçotada (Halley Records, 2024), una descàrrega sonora total que combina ritmes de la salsa al reggae, la rumba, la batxata, el reggaeton o el corrido tumbado, amb el denominador comú de l’humor i el ball.

Seguiran els The Tyets a les 22:30h. El duet format per Oriol de Ramon i Xavier Coca interpretarà algunes de les cançons més populars del parell de discos de llarga durada que ha publicat fins ara, El pipeig (2020) i Èpic solete (2023), tots dos pel segell Luup Records, així com els senzills més recents Tornem a casa i Que vinguis, i la versió Summercat.

Tancarà la nit DJ Trapella a les 00h, amb la seva festa eclèctica, mesclant els èxits més actuals amb els més alternatius, donant forma a unes sessions dinàmiques, fresques i sorprenents. El festival obrirà portes a les 19h i des de les 18:30h ja es podrà aparcar al pàrquing habilitat per a l'ocasió. Pallars Digital, mitjà oficial del festival, farà el seguiment, dia a dia, del Talarn Music Experience 2024.
 

Dos sold outs inèdits

El promotor del festival, Ramon Mitjana, ha mostrat a Pallars Digital la seva satisfacció pels dos sold outs aconseguits, un fet "inèdit" en les vuit edicions del festival, i ha afegit que la venda d'entrades de divendres i dissabte també és "bona". Unes entrades que es podran comprar online a través de la pàgina web del festival i també a taquilla.

Mitjana ha apuntat que la previsió del temps és bona pels quatre dies i ha destacat que el Talarn Music Experience ha obtingut recentment el segell BGreenly, que el converteix en un festival sostenible. En aquest sentit, el promotor ha fet una crida als assistents a compartir vehicle a l'hora d'assistir als concerts. 

 Compra aquí les entrades pel Talarn Music Experience 2024
 

Cartell definitiu del Talarn Music Experience 2024. Foto: TME



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació