Dijous, 18 de juliol de 2024
solidaritat

El col·lectiu Mai Tant Punks organitza una jornada de solidaritat amb Palestina a Sort

Tindrà lloc aquest divendres al castell de Sort i comptarà amb música en directe, jocs, pintura, un taller i una jornada debat

Pallars Digital Sort | 18 de juliol de 2024 a les 10:58
Els pallaresos Sr Festuk i el Timbaler de Ruc, en una imatge promocional | Mai Tant Punks
El col·lectiu pallarès Mai Tant Punks i l’Ajuntament de Sort han organitzat la jornada Pallars per Palestina, una festa solidària amb el poble palestí que tindrà lloc aquest divendres al castell de Sort. Des de les 16h de la tarda i fins a altes hores de la matinada, la jornada solidària reunirà jocs per la canalla, un taller de dibuix, pintura en directe, concerts de tarda i música en directe durant tota la nit.
 

Durant la jornada, que compta amb la col.aboració i aportació de diverses entitats i empreses de la comarca, es realitzaran també una sèrie de sortejos amb recompenses diverses cedides per totes aquestes entitats i empreses que col·laboren amb l’esdeveniment. Tots els beneficis que s'aconsegueixin aniran destinats a l’ajuda humanitària en favor de la causa palestina. L’entrada és gratuïta, tot i que també hi haurà una taquilla inversa per tal de que la gent pugui fer la seva aportació.

El col.lectiu Mai Tant Punks va néixer fa gairebé dos anys de la mà de músics i amants de la música en directe del Pallars Sobirà amb la intenció de promoure i organitzar concerts en directe a la comarca, i amb una clara vocació de ser altaveu de les lluites i protestes de les classes populars. És per aquest motiu que "veient tot el que está passant a Palestina, no podíem quedar-nos de braços creuats", segons reivindiquen.
 

Programa de la jornada

La jornada solidària Pallars per Palestina arrencarà a les 16h amb un taller de dibuix d’street sketching i jocs per la canalla, a càrrec de Jesús Rosan i Baraka, a més de l’artista Aaron Pérez pintant en directe. A les 17h de la tarda, a l’arxiu de Sort, hi haurà la xerrada debat Palestina Context Històric a càrrec de Naya Khaled

La música començarà a sonar a partir de les 19h amb el tardeo musical, que anirà a càrrec del grup local Sr Festuk i el Timbaler del Ruc i de Pork Chop Boys. Finalment a partir de les 23h, seguiran els concerts amb Fox System, Againsters i Burnincat, banda aquesta última amb membres del Pallars i la Noguera. La jornada solidària acabarà amb el Dj Noise Nomad AKA Joekss.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació