Divendres, 19 de juliol de 2024
Talarn Music Experience

Més de 1.300 persones gaudeixen de la nit més multitudinària del Talarn Music Experience 2024

The Tyets, Figa Flawas i Dj Trapella estrenen la 8a edició del festival de Lo Quiosc, que aquest vespre acull les actuacions de Guillem Gisbert, Henrio, La Maria i Ley Dj

Jordi Ubach Llorens Talarn | 19 de juliol de 2024 a les 13:51
The Tyets en plena actuació aquest dijous al Talarn Music Experience 2024 | J. Llimiñana / TME
La música urbana de The Tyets i Figa Flawas i els ritmes de DJ Trapella van estrenar ahir dijous al vespre, amb nota, la 8a edició del Talarn Music Experience. Unes 1.300 persones van poder gaudir de la primera jornada del festival, la més multitudinària de les quatre que s'han programat fins diumenge a l'espai natural musical Lo Quiosc.
 

Un públic molt familiar i amb ganes de festa va poder cantar els èxits d’aquestes dos bandes que omplen recintes allà on van. Van estrenar el show els Figa Flawas amb una hora de ritmes marca de la casa i una coreografia molt treballada. Èxits com Diabla o la recent estrenada La Marina sta morena van ser les més aclamades, així com Toca, de l'últim disc d'Oques Grasses, amb qui col·laboren.
 

Figa Flawas al Talarn Music Experience. Foto: J. Llimiñana / TME


Poc després, a les 22:30h, va ser el torn dels The Tyets, el grup més esperat de la nit i també del festival, juntament amb Antònia Font, que actuarà diumenge amb les entades ja esgotades. Xavier Coca i Oriol de Ramon van posar-se el públic a la butxaca amb les seves cançons, algunes de les quals són ja himnes, com Olivia, Bailoteo o Coti x coti i també amb la seva simpatia i connexió amb el públic. 

La nit va acabar sense incidents i amb un molt bon ambient amb l’actuació de DJ Trapella, que es va encarregar de tancar la primera jornada del TME 2024.
 

Guillem Gisbert lidera la jornada d'avui

El festival musical continua aquest vespre, amb entrades encara a la venda, amb la segona de les quatre jornades programades, que comptarà amb quatre actuacions més. La primera a les 20h, a càrrec d'Henrio, el nom artístic del cantautor i productor Enric Verdaguer. El seguirà, a les 21:15h, La Maria, una artista emergent que està revolucionant el panorama musical del cant valencià amb la seva veu hipnòtica.

A les 22:30h serà el torn de l'actuació més esperada del divendres, la de Guillem Gisbert, vocalista i líder de Manel, que arriba a Lo Quiosc després de 15 anys ininterromputs de pop i d'haver-se convertit en un referent per a moltes bandes de nova creació dins l’escena catalana. Amb el disc Balla la Masurca el músic barceloní manté la cançó en el centre del punt de mira, per seguir fent allò que tant li agrada: explorar des de l’ambició, l’elegància i l’eclecticisme.
 

La de dijous ha estat la jornada més multitudinària del TME 2024. Foto: J. Llimiñana / TME


Tancarà la nit Ley Dj, valenciana establerta a Barcelona que estèn ponts entre la música indie i l’electrònica com la millor manera per fer ballar a tothom. El festival obrirà portes a les 19h i des de les 18:30h ja es podrà aparcar al pàrquing habilitat per a l'ocasió. Pallars Digital, mitjà oficial del festival, fa un seguiment diari del Talarn Music Experience 2024.

 Compra aquí les entrades pel Talarn Music Experience 2024
 

Cartell definitiu del Talarn Music Experience 2024. Foto: TME



Altres notícies que et poden interessar








 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació