Dissabte, 20 de juliol de 2024
Talarn Music Experience

Guillem Gisbert emociona en la segona jornada del Talarn Music Experience 2024

El festival musical de Lo Quiosc afronta aquest dissabte la tercera jornada amb les actuacions d'Els Catarres, Sergi Carbonell, Maio i Bego Martín Dj

Jordi Ubach Llorens Talarn | 20 de juliol de 2024 a les 12:35
Tots els músics van acabar cantant l'Estudiantina a peu de públic | J. Llimiñana / TME
L'actuació de Guillem Gisbert, líder i vocalista de Manel, era l'actuació més esperada de la segona jornada del Talarn Music Experience 2024, després de la multitudinària obertura de dijous amb The Tyets, Figa Flawas i DJ Trapella. Abans, però, van passar per l'escenari de Lo Quiosc altres artistes que també van deixar petjada al festival pallarès pel gaudi de les prop de 400 persones que es van apropar ahir al festival.
 

A les 20h puntual va estrenar la nit Henrio presentant el seu disc de debut Somewhere, Sometimes, un recull de cançons escrites en català i anglès que va saber fer arribar al públic mentre es feia fosc. La Maria agafava el relleu a les 21:15h amb la seva veu imponent que va saber captivar els assistents i que serviria de prèvia a l'actuació més esperada del divendres.
 

Guillem Gisbert durant la seva actuació al Talarn Music Experience. Foto: J. Llimiñana / TME


I així va ser, Guillem Gisbert i la seva banda van sortir a l'escenari a les 22:30h, quan ja era fosc, per fer sonar les cançons del seu primer treball en solitari, Balla la Masurca. Gisbert va emocionar el públic amb una actuació on va deixar patent la seva passió per la cançó i l'exploració musical, mantenint l'ambició, l'elegància i l'eclecticisme que el caracteritzen.

Sens dubte, el moment més especial i emotiu de la nit va ser quan Guillem Gibsert, Henrio, La Maria i els membres de les respectives bandes van baixar a peu de públic per cantar l'Estudiantina, cançó que forma part de l'àlbum de debut de Guillem Gisbert, formant una comunió especial entre músics i públic. "Fem concerts per si arriben moments com aquest", ha assenyalat avui Gisbert a traves d'Instagram. El punt final el va posar Ley Dj amb un set electritzant.
 


Els Catarres, cap de cartell d'aquest dissabte

El festival musical continua aquest dissabte, amb entrades encara a la venda, amb la tercera de les quatre jornades programades, que comptarà amb quatre actuacions més. La primera a les 20h, a càrrec de Maio, per presentar el seu segon disc Suau. La seguirà, a les 21:15h, Sergi Carbonell, excomponent de Txarango, que presentarà al Pallars el seu projecte en solitari, allunyat de la música festiva a què ens tenia acostumats anteriorment amb la banda de Sant Joan de les Abadesses.
 

La Maria durant la seva actuació al Talarn Music Experience. Foto: J. Llimiñana / TME


A les 22:30h serà el torn de l'actuació més esperada del dissabte, la d'Els Catarres, que presentaran a Lo Quiosc un directe especial per a l'ocasió, en la que serà la seva primera actuació en territori pallarès. Després d'una aturada de dos anys, la banda de Centelles i Aiguafreda ha tornat a brillar amb la publicació del seu darrer disc, Diamants, i amb l’edició d'Invencibles, un disc recopilatori de la seva discografia

Tancarà la nit Bego Martín Dj, artista, model i Dj emergent resident a Madrid, reconeguda per la seva versatilitat, que a les seves sessions combina diferents gèneres que abasten des de la música disco, house o funk, fins a l’indie el dance o l’electrònica. El festival obrirà portes a les 19h i des de les 18:30h ja es podrà aparcar al pàrquing habilitat per a l'ocasió. Pallars Digital, mitjà oficial del festival, fa un seguiment diari del Talarn Music Experience 2024.

 Compra aquí les entrades pel Talarn Music Experience 2024
 

Cartell definitiu del Talarn Music Experience 2024. Foto: TME



Altres notícies que et poden interessar








 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació