Dissabte, 20 de juliol de 2024
rescat

Busquen un jove que ha entrat a l'aigua i no n'hauria sortit a la presa de Sant Antoni

Mossos i Bombers estan treballant per localitzar-lo amb diverses dotacions terrestres i dos helicòpters

Jordi Ubach Llorens Talarn | 20 de juliol de 2024 a les 14:05
Imatge del rescat a la zona de comportes de Sant Antoni | Cedida
Els Bombers de la Generalitat estan buscant des d’aquest dissabte al migdia una persona jove, un noi menor d'edat, que ha entrat a l'aigua per banyar-se i que no n'hauria sortit a la zona de comportes de la presa del pantà de Sant Antoni, al terme municipal de Talarn.

Per aquest servei, l'avís del qual s'ha donat a les 12:33 hores, els Bombers han activat cinc dotacions terrestres i un helicòpter per mirar de localitzar el desaparegut. També s'hi han unit diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, també amb un mitjà aeri, així com membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) subaquàtic dels Bombers.

Després d'una primera hora de recerca infructuosa, efectius del GRAE subaquàtic han realitzat a les 14:22h una primera immersió en les aigües de l'embassament per intentar trobar el jove. Una recerca que a les 16:25h, moment en què hem ampliat i actualitzat per últim cop aquesta notícia, encara no havia tingut èxit, segons han informat els Bombers a Pallars Digital.

Des del cos de Bombers no es descarta cap hipòtesi, fins i tot, que el jove desaparegut hagi pogut sortir de l'aigua per una zona propera.

 Estem treballant per ampliar la informació

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació