Diumenge, 21 de juliol de 2024
accident

Mor un home en un accident amb una llanxa al pantà de Sant Antoni

L'home, de 65 anys, va morir ofegat al caure a l'aigua després de rebre un fort impacte al cap prop de la Pobla de Segur

Jordi Ubach Llorens Conca de Dalt | 21 de juliol de 2024 a les 09:13
Els equips de rescat treballant en el servei prop del Xiringuito de la Pobla | Cedida
Un home de 65 anys ha mort ofegat aquest dissabte a la tarda al pantà de Sant Antoni, al terme municipal de Conca de Dalt, després de rebre un fort impacte al cap i caure a l'aigua quan viatjava amb una llanxa motora juntament amb una altra persona.

L'avís es va rebre a les 18:06 hores i els Bombers, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van enviar diverses dotacions al lloc dels fets, prop del Xiringuito de la Pobla de Segur. Malgrat els esforços, no van poder fer res per salvar-li la vida a l'home.

Per ara, es desconeixen les causes de l'accident. Els Mossos s'han fet càrrec de les diligències per esclarir els fets, que continuen obertes.
 

Dia tràgic al pantà

Cal recordar que també al pantà de Sant Antoni, en aquest cas a la zona de comportes, al terme municipal de Talarn, s'està buscant un noi de 14 anys desaparegut mentre es banyava prop de la presa


Bombers i Mossos d'Esquadra treballen en aquest servei des de dissabte a les 12:33 hores, moment en què es va rebre l'avís.


Altres notícies que et poden interessar








 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació