Diumenge, 21 de juliol de 2024
Talarn Music Experience

Els Catarres lideren amb la seva música festiva la tercera jornada del Talarn Music Experience 2024

El festival musical de Lo Quiosc arriba aquest diumenge a la seva fi amb Meritxell Neddermann i l'esperada actuació dels Antònia Font

Jordi Ubach Llorens Talarn | 21 de juliol de 2024 a les 11:54
Els Catarres, durant la seva actuació al Talarn Music Experience | J. Llimiñana / TME
El Talarn Music Experience 2024 afrontava aquest dissabte la tercera jornada de concerts després de la multitudinària obertura de dijous amb The TyetsFiga Flawas i de l'emocionant concert de Guillem Gisbert de divendres. Ho feia amb l'esperada primera actuació d'Els Catarres en territori pallarès, secundada per músics d'alt nivell com Maio o Sergi Carbonell, component dels ja extints Txarango.
 

Unes 900 persones van gaudir d'un divendres que va obrir Maio per presentar el seu segon disc Suau, abans que ho fes Sergi Carbonell, que va enamorar els assistents amb la sensibilitat de les seves primeres cançons en solitari després del seu pas exitós per la formació de Sant Joan de les Abadesses.
 

Sergi Carbonell, durant la seva actuació al Talarn Music Experience Foto: J. Llimiñana / TME


A les 22:30h era el torn del grup més esperat de la nit, Els Catarres, que van demostrar perquè són considerats un dels grups més influents de la música festiva a Catalunya. El grup d'Aiguafreda i Centelles va enllaçar durant més d'una hora tot un seguit d'himnes generacionals com En peu de guerraRock & Roll, Jenifer, Vull estar amb tu o la recent sortida del forn Començar a viure.

El punt final a la vetllada el va posar Bego Martín Dj amb un set electritzant que va allargar la festa fins a la matinada.
 

Antònia Font, el colofó

El festival musical arriba aquest diumenge al seu punt final, amb entrades ja esgotades, amb la quarta i última jornada programada, que comptarà amb l'esperada actuació dels Antònia Font, prevista per les 21:30h de la nit. Abans, Meritxell Neddermann s'encarregarà amb la seva sensibilitat característica de posar les primeres notes de la jornada a partir de les 20h.

El festival obrirà portes a les 19h i des de les 18:30h ja es podrà aparcar al pàrquing habilitat per a l'ocasió. Pallars Digital, mitjà oficial del festival, fa un seguiment diari del Talarn Music Experience 2024.

 Compra aquí les entrades pel Talarn Music Experience 2024
 

Cartell definitiu del Talarn Music Experience 2024. Foto: TME



Altres notícies que et poden interessar








 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació