Dilluns, 22 de juliol de 2024
Talarn Music Experience

Antònia Font posa amb una gran festa el punt final al Talarn Music Experience 2024

El festival musical de Lo Quiosc reuneix prop de 4.000 persones en quatre dies, per on han passat 13 artistes de primer nivell

Jordi Ubach Llorens Talarn | 22 de juliol de 2024 a les 11:35
Pau Debon, vocalista d'Antònia Font, en un moment de l'actuació entre el públic | J. Llimiñana / TME
​El Talarn Music Experience 2024 ha posat el punt final aquest diumenge al vespre a la seva 8a edició amb l'actuació estel·lar d'Antònia Font, una de les més esperades i que ja va esgotar totes les localitats fa més d'una setmana. El festival pallarès ha culminat quatre jornades consecutives de concerts amb 13 artistes i una afluència rècord amb el pas d'unes 3.900 persones per Lo Quiosc.
 

La jornada d'aquest diumenge l'obria a les 20h Meritxell Neddermann per portar al Pallars un dels 10 concerts que ha programat enguany per presentar el seu segon disc d’estudi, Suelta. Una hora i mitja més tard saltava a l'escenari la banda mallorquina, que va convertir Lo Quiosc en un autèntic teatre a l'aire lliure amb l'espectacle de la seva Gira per teatres, que va reunir unes 1.200 persones.

Antònia Font va repassar des del minut 1 tots els seus grans hits, unes cançons que contaven amb la complicitat i els cors d'un públic entregat i molt fidel a la banda, molts d'ells vinguts de fora de la comarca. Durant el concert es van viure moments molt especials, com quan Pau Debon va baixar a cantar entre el públic, o l'instant en què sortia la lluna plena per darrere la muntanya de Galliner amb la cançó Batiscafo Katiuscas com a banda sonora.
 

«Tenim ganes de seguir creixent»

El promotor del Talarn Music Experience, Ramon Mitjana ha fet aquest dilluns un balanç positiu de l'edició d'enguany, i ha celebrat que el festival vagi "in crescendo cada any, millorant també en qualitat". El fet de reunir unes 3.900 persones -1.200 més que en l'edició de l'any passat, que ja va ser de rècord- demostra, segons Mitjana, "la dimensió que està agafant el festival". Mitjana també ha destacat que no hi ha hagut incidents organitzatius importants.

A nivell musical, el promotor del festival s'ha mostrat molt satisfet per la qualitat i la professionalitat dels artistes, que "ha superat les expectatives". Mitjana també ha destacat les millores aportades enguany pel que fa a llum i so, així com en l'escenari. Des de l'organització es manté l'aposta pel festival: "tenim ganes de seguir creixent i apostant per la música al nostre territori", ha afirmat Mitjana.

Mitjana ha volgut agrair la complicitat dels Mossos d'Esquadra pel que fa a la seguretat viària, així com dels Bombers, que van vetllar pel risc d'incendi en tot el recinte. El promotor tdel festival també ha agraït a l'Ajuntament de Talarn i al Consell Comarcal del Pallars Jussà tot el seu suport. "Tot el territori ha estat implicat amb el projecte i això fa que nosaltres tinguem ganes de continuar i de créixer", ha afirmat.
 

Abonament per al 2025

I voler créixer implica posar-se a treballar, ja mateix, en la propera edició. Demà dimarts, dos dies després de la finalització de l'edició de 2024, el Talarn Music Experience posarà a la venda un abonament especial per a l'edició de l'any que ve, a preu reduït, i durant un temps limitat. L'abonament, anomenat Early Bird, donarà accés als quatre dies del festival, que ja s'ha anunciat que tindrà lloc els dies 17, 18, 19 i 20 de juliol de 2025.


Altres notícies que et poden interessar








 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació