Dijous, 25 de juliol de 2024
Festes

Tot a punt per a la Festa Major de la Pobla de Segur 2024

Consulta els actes que marcaran la festivitat poblatana, del 25 al 28 de juliol, amb el Fem Colla com a activitat estrella

Pallars Digital La Pobla de Segur | 24 de juliol de 2024 a les 07:02
Participants al Fem Colla de la Pobla de Segur | Bàrbara Chalamanch
L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha fet públic el programa d'actes de la Festa Major de la Pobla de Segur 2024. Enguany la festivitat poblatana tindrà lloc del 25 al 28 de juliol i tindrà com a activitat estrella, un any més, el Fem Colla. Orquestres com La Marinada o Akelarre posaran la nota musical a la festa.

 Consulta aquí el programa de la Festa Major de la Pobla de Segur 2024


Dijous 25


La festa major començarà el dijous a la tarda amb diverses activitats, com un circuit d'inflables esbojarrat al Parc Alcalde Boixareu. Més tard, el concurs Fem Colla donarà el tret de sortida oficial amb la presentació de les colles i la macrogimcana. A les 22h serà el torn de les havaneres ambe el grup Boira i rom cremat davant del pavelló.
 

Divendres 26

L'endemà, divendres, el matí començarà animat amb una caminada amb la gent gran, que sortirà des de la plaça de l'Ajuntament. Les activitats es reprendran a la tarda, amb la festa La Plaça amb Fefe & cia a la plaça pintor Porta. A les 23h el grup de versions Nocheochentera obrirà el ball de nit, just abans de la primera edició de la Batalla de DJs, amb Dj Figue i Dj Axel Gil, que tancaran la festa a la matinada.


Dissabte 27

El dissabte la jornada s'iniciarà amb un concurs de petanca, seguida de la pedalada popular i la travessa del llac. Durant el matí també hi haurà una conferència sobre Casa Mauri: hospital de sang, a càrrec de Lluís Colomés, mentre que al migdia es realitzarà una descoberta de la biodiversitat del riu amb Salvatgines.
 
Ja durant la tarda, el Parc dels Raiers acollirà el Mercat de Festa Major, mentre que els Malfargats de Pallars protagonitzaran la diada castellera a la plaça de l'Ajuntament. Al vespre, el ball anirà a càrrec de la Marinada, el grup de versions Akelarre i de Casual Djs.
 

Diumenge 28

Finalment, el darrer dia de la Festa Major de la Pobla comptarà amb una festa sabonera davant del pavelló i el concurs de botifarra al Bar Kastri, mentre que a les 20h del vespre s'entregaran els premis del Fem Colla abans del ball de tarda amb Duet Rubens.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació