Dimarts, 23 de juliol de 2024
turisme

Habiliten un nou pàrquing d'autocaravanes a València d'Àneu

El Prat del Salt Camper Park, que tanca durant la nit, disposa de 25 places i servei de dutxes, banys i rentadores

Pallars Digital València d'Àneu | 23 de juliol de 2024 a les 08:38
El Prat del Salt Camper Park, situat a l'entrada de València d'Àneu | Ajuntament d'Alt Àneu
València d'Àneu compta des de fa pocs dies amb un nou pàrquing d'autocaravanes, el primer del Pallars Sobirà que disposa de tots els serveis complets: rentadores, banys i dutxes adaptades i també llum i aigua potable, entre d'altres. Es tracta del Prat del Salt Camper Park i està gestionat per l'Oriol i la Júlia Serra, dos pallaresos que han tornat a la comarca.

Fer-hi nit té un cost de 16 euros i hi caben fins a 25 autocaravanes amb un temps màxim d'estada de 48 hores. En declaracions a Pallars Digital, l'alcaldessa d'Alt Àneu, Laura Tristán, ha celebrat l'èxit que està tenint aquest aparcament privat des de la seva recent inauguració. "El mateix dia d'obrir ja tenien vuit autocaravanes", explica.
 

El temps màxim d'estada a l'aparcament és de 48 hores Foto: Ajuntament d'Alt Àneu

 
Tristán també ha posat en valor la importància que la iniciativa té per al turisme i el desenvolupament econòmic del Pallars. A més, assenyala que està situat a l'entrada del poble, un lloc ideal i estratègic que li permet disposar de serveis bàsics com aigua, llum o la xarxa de clavegueram, ha destacat.

Així, mentre que per utilitzar les rentadores caldrà pagar dos euros, tant els lavabos, les dutxes i l'aigua seran gratuïts per als usuaris. Les places ja es poden reservar a través del correu electrònic pratdelsaltcamperpark@gmail.com, i ben aviat s'habilitarà un lloc web per fer les reserves en línia.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació