Dilluns, 22 de juliol de 2024
trànsit

Ferit al perdre el control del seu vehicle i quedar bolcat a la Pobla de Segur

La víctima ha estat traslladada a l'Hospital del Pallars de Tremp amb ferides de diversa consideració

Jordi Ubach Llorens La Pobla de Segur | 22 de juliol de 2024 a les 15:54
Imatge del vehicle bolcat a la C-13 a la Pobla de Segur | Cedida
El conductor d'un turisme ha resultat ferit aquest dilluns al migdia després de patir un accident i bolcar el vehicle que conduïa a la carretera C-13, al seu pas per la Pobla de Segur. Els fets han tingut lloc al punt quilomètric 99, just davant de la caserna de la Guàrdia Civil, en el tram urbà de la localitat pallaresa.

Segons han informat a Pallars Digital els Bombers de la Generalitat, l'avís dels fets ha tingut lloc a les 12:45h quan, per causes que s'estan investigant, la víctima, que viatjava sola, ha perdut el control del seu vehicle i aquest ha quedat bolcat al mig del carril en sentit nord. Aquest fet ha obligat a donar pas alternatiu durant una bona estona fins que una grua no ha pogut desbolcar el vehicle i retirar-lo amb seguretat de la calçada.

La víctima, amb ferides de diversa consideració, ha estat traslladada a l'Hospital del Pallars de Tremp. En aquests moments es desconeix el seu estat. Aquest diari està intentant contactar amb el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per ampliar la informació.


 Ampliarem la informació


Altres notícies que et poden interessar








 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació