Dimarts, 23 de juliol de 2024
ple municipal

Lennert Bervoets ja és nou regidor de l'Ajuntament de Sort

Substitueix Adelaida Aytés, que va dimitir de les seves funcions el passat mes de maig, i es farà càrrec de la regidoria d'Esports

Pallars Digital Sort | 23 de juliol de 2024 a les 08:32
El relleu va tenir lloc durant el ple municipal del passat 16 de juliol | Ajuntament de Sort
Lennert Bervoets ja és nou regidor de l'Ajuntament de Sort. Així es va oficialitzar en el ple municipal ordinari del passat dimarts 16 de juliol, durant el qual el membre de la llista de Sumem-AM va prendre possessió del càrrec. Bervoets substitueix la fins ara tinent d'alcaldia, Adelaida Aytés, que va dimitir de les seves funcions el passat 21 de maig.

Tot i que la distribució de regidories del nou cartipàs es tractarà durant en un ple extraordinari, l'alcalde de Sort, Baldo Farré, va avançar que Bervoets es farà càrrec d'Esports, atesa la seva formació com a tècnic d'esports d'aventura i turisme i la seva vinculació amb aquest món.
 

Lennert Bervoets, segon per l'equerra, amb els membres de la llista de Sumem-AC. Foto: Sumem

 
D'altra banda, durant el ple es van revisar i aprovar diferents convenis amb entitats del municipi. Concretament, es va donar llum verda als acords amb Els Esmolets, l'associació de Sardanistes i l'associació dels cinc nuclis que organitzen els dijous culturals a la Vall d'Àssua

Així mateix, es va aprovar un conveni amb el Servei Català de Trànsit, un pla per la gestió de les colònies felines i una moció de Gent de poble per a l'adequació i millor de l'espai del Parc del Riuet que queda sota el passatge del Riuet.
 

La nova biblioteca, encara sense data d'obertura

Mentrestant, l'equip de govern va informar sobre les accions de millora de la seguretat viària a Sort, millores de mobiliari, senyalització, neteja i sobre les operacions de desbrossament de camins. L'ajuntament també va anunciar que l'obertura de la nova biblioteca comarcal s'endarrerirà per culpa d'uns problemes d'humitats sorgits arran dels últims aiguats.

Per últim, també es va informar sobre el cost del servei de Casal d’Estiu i del campus de l'any passat responent a una petició d’informació d’un ple anterior.  Durant la sessió també es va aprofitar per agrair i repassar les darreres actuacions de l’ajuntament vinculades al darrer Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa en el seu 60è aniversari.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació