Dimarts, 23 de juliol de 2024
caiac

Emotiva rebuda a Sort del campió del món júnior de Kayak Cross, Faust Clotet

El palista de l’Associació Esportiva Pallars, de només 17 anys, va ser homenatjat en un acte organitzat per familiars, amics i l'ajuntament

Pallars Digital Sort | 23 de juliol de 2024 a les 10:09
Clotet durant l'homenatge que li han rendit familiars, amics i companys de club | Urko Cot
Sort va rebre dimecres passat amb els braços oberts Faust Clotet, que a principis de mes es va proclamar campió del món júnior de Kayak Cross a Eslovènia. El jove palista de l'Associació Esportiva Pallars, de només 17 anys, va ser homenatjat pels seus familiars i amics en un acte sorpresa organitzat pel seu club i l'Ajuntament de Sort.
 
Una iniciativa que va sorgir dels seus companys i que va agafar ben desprevingut l'esportista, que va acudir a l'Escola de Piragüisme pensant-se que només hi anava a entrenar. La realitat, però, era una altra i els assistents van rebre Clotet amb un passadís i les pales amunt.

 
Tot plegat va ser l'inici d'una tarda carregada d'emoció, i durant la qual no van faltar els parlaments. La seva mare i la seva tieta, l'alcalde de Sort, Baldo Farré, el president de l'AEPallars, Pere Jordi Sabaté i la directora tècnica del club, Jurdana Erguin Bolibar, van ser els encarregats de dedicar a l'esportista unes paraules d'agraïment.
 
A més, Clotet va rebre una placa honorífica per part del consistori de la capital del Pallars Sobirà. L'acte va finalitzar amb un pica-pica, que va comptar amb la col·laboració de diverses botigues i comerços del municipi.
 

Amb la vista posada en l'Europeu d'Eslàlom

Des de l'AEPallars han declarat aquest diari el "gran orgull" que suposa tenir un palista de la categoria de Faust Clotet. Apunten, a més, que els seus èxits demostren que "la feina s'està fent bé" i confien que aquesta medalla aconseguida al Mundial no serà l'última. 

De fet, la pròxima cita serà per a l'esportista pallarès serà al Campionat d'Europa d'eslàlom júnior i Sub23, que tindrà lloc del 15 al 18 d'agost a Cracòvia (Polònia).
 


Altres notícies que et poden interessar








 


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació