Rabab Ouzemmou es penja el bronze al Campionat d'Espanya d'atletisme Sub16

L'atleta pallaresa tanca una temporada fregant la perfecció amb vuit medalles, cinc de les quals d'or

Pallars Digital Lleida | 23 de juliol de 2024 a les 11:13
Rabab Ouzemmou a lo més alt del podi | CAPS
L'atleta del Club d'Atletisme la Pobla de Segur (CAPS), Rabab Ouzemmou, s'ha penjat la medalla de bronze al Campionat d'Espanya d'atletisme Sub16 en modalitat 3000 metres a l'aire lliure, i que s'ha disputat aquest cap de setmana a la pista de les Basses d'Alpicat.

Amb un temps de 10 minuts, 27 segons i 80 dècimes, Ouzemmou va anar liderant la cursa des del principi i fins als últims 600 metres. Finalment, les valencianes Marta Bertan, amb un temps final de 10:20:15 i Lluna Villar amb 10:22:49, van quedar en primera i segona posició.

Ouzemmou tanca una així una temporada on ha fregat la perfecció amb un total de vuit medalles: cinc ors als campionats de Catalunya, on ha sigut l'atleta més destacada en modalitat fons, cross i trail; així com una plata i dos bronzes als Campionats d'Espanya. Abans d'aquest últim podi, l'atleta es va proclamar campiona de Catalunya als 3.000 metres llisos de la categoria Sub16.