Divendres, 26 de juliol de 2024
pàdel

Una vintena de dones s’uneixen per crear el primer equip femení de pàdel del Pallars

Començaran a competir a Quarta Catalana amb el Pàdel Pallars aquest mateix setembre, i ho faran arreu de la província de Lleida

Tomàs Garcia Espot Pallars | 25 de juliol de 2024 a les 11:59
Les integrants del nou equip femení | Pàdel Pallars
El Pàdel Pallars comptarà aquesta propera temporada amb el seu primer equip femení federat de pàdel. L'integren una vintena de dones pallareses que s'han unit per fer realitat el projecte, i que provenen tant del Pallars Jussà com del Sobirà.

EL nou equip començarà a competir aquest mateix mes de setembre al grup B de Quarta Catalana de la província de Lleida. Tal com ha explicat a Pallars Digital el seu president, Ruben Trillo, "des del club estem molt contents perquè no parem de créixer i complir els objectius marcats des de la seva creació".
 
A més, Trillo assegura que des de Pàdel Pallars estan ajudant a consolidar a les comarques pallareses un esport que està "en ple creixement arreu del món". Actualment, i a banda del nou conjunt femení, el club compta amb dos equips masculins.

El primer d'ells competirà de nou a Segona Catalana després de quedar eliminat en els play-offs d'ascens a la màxima categoria. Per la seva banda, el segon equip tornarà a jugar enguany a Tercera Catalana després d'aconseguir la salvació.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació