Divendres, 26 de juliol de 2024
accidents

Quatre accidents al Pallars en les últimes 24 hores

Dos xocs a Rialp i Llavorsí han provocat quatre ferits, mentre que un parapentista ha hagut de ser evacuat al municipi de Tremp

Pallars Digital Pallars | 26 de juliol de 2024 a les 09:49
El vehicle sinistrat a la C-13 a Llavorsí | Bombers
Dijous força accidentat al Pallars amb un total de cinc ferits en diversos sinistres. El primer ha tingut lloc a la C-13 a Llavorsí, on els Bombers han hagut d'excarcerar el conductor d'un vehicle que havia quedat atrapat després d'una sortida de via al quilòmetre 141.6.

L'avís ha tingut lloc a les 14:05h, i des del cos s'ha activat una dotació terrestre. Un cop extreta, la víctima ha estat atesa pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Poques hores després, a les 17:36h, tres persones han resultat ferides a la mateixa via al municipi de Rialp després de bolcar amb el cotxe. Una d'elles havia quedat atrapada.
 
 
Poc abans, el Grup d'Actuacions Especials dels Bombers (GRAE) han hagut de rescatar un parapentista accidentat al municipi de Tremp. Després de rebre l'avís a les 16:46h, s'han mobilitzat quatre dotacions, i un helicòpter ha traslladat el ferit fins a l'Hospital del Pallars.
 
Finalment, aquest divendres al matí, un xoc entre dos turismes ha afectat la circulació a l'N-260 al seu pas pel municipi de Baix Pallars. Segons han confirmat a Pallars Digital testimonis de l'accident, el sinistre ha tingut lloc entre el Pont de Baén i el poble de Gerri de la Sal i no ha provocat ferits.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació