Dimarts, 30 de juliol de 2024
Festes

Sort ja ho té tot llest per celebrar la Festa Major 2024

Consulta els actes de la festivitat en honor a Sant Feliu, patró de la capital del Pallars Sobirà, que té lloc del 31 de juliol al 4 d'agost

Pallars Digital Sort | 30 de juliol de 2024 a les 11:42
Exhibició dels Balls Tradicionals de Rigodons durant la Festa Major de Sort | Ajuntament de Sort
L'Ajuntament de Sort ha fet públic el programa d'actes de la Festa Major de Sort 2024. Enguany la festivitat de la capital del Pallars Sobirà, que se celebra en honor al seu patró, Sant Feliu, tindrà lloc del 31 de juliol al 4 d'agost i comptarà amb activitats per a tots els gustos i edats.

 

Dimecres 31

La Festa Major donarà el tret de sortida dimecres a les 18h amb la ballada infantil de Rigodons a la Residència de Gent Gran. Posteriorment, a les 21h, començarà la Nit de Poble al castell dels comtes de Pallars, que comptarà amb un sopar popular, bingo, espectacle pirotècnic, l'Orquestra Mitjanit i la Sessió Musical Esmolets Party's.
 

Dijous 1

L'endemà, després del repic de campanes de Festa Major, a les 11:30h s'iniciarà la cercavila amb els Gegants de Sort, Els Esmolets i la música de la Xaranga Xafarrostolls. Més tard, la plaça Major acollirà l'exposició dels Esmolets, i a les 12:30h se celebrarà la missa major amb l'Orquestra Costa Brava.

A la tarda, hi haurà ballada de sardanes a la plaça Major, i mitja hora després tindrà lloc una exhibició dels Balls Tradicionals de Rigodons de l'associació Els Esmolets i l'Orquestra Costa Brava. A les 19h serà el torn del concert de Festa Major i a les 20:30h del ball de tarda, també amb Costa Brava.

 Consulta aquí el programa de la Festa Major de Sort 2024
 

 

Divendres 2

La jornada de divendres començarà a les 10h al Parc del Riuet amb el taller d'aeris i circ a càrrec d'Ntelades, i una hora més tard se celebrà la Festa Holi amb els infants del Casal Municipal. Ja durant la tarda, a les 15:30h, hi haurà un descens infantil de ràfting des de la platgeta de l'Escorxador fins a Montardit.

A les 19h, Oriol Riart presentarà el seu llibre Érem feres a la sala d'actes de l'ajuntament i mitja hora després, la companyia Rikus durà Que comenci la gresca!!! a la plaça Major per ballar amb tota la família. Finalment, a la mitjanit i fins a la matinada, la Nit de Festa a la plaça Major comptarà amb l'orquestra de versions La Litoral i Dj Pua.

 

Dissabte 3

Ja durant el cap de setmana, dissabte tindrà lloc la Fira d'Artesans de Festa Major al Terraplè. D'altra banda, de les 11 a les 14h i de les 16 a les 19h, hi haurà inflables a la piscina municipal, amb aforament limitat. 

A les 16h començarà el Concurs de Botifarra als Porxos, i a les 17:30h s'iniciarà el 3x3 de bàsquet i el campionat de petanca al Poliesportiu Els Til·lers. A les 19h, els Malfargats de Pallars celebraran una diada castellera juntament amb els Castellers del Foix al Parc del Riuet. I a partir de les 23:30h, la Festa al Castell comptarà amb l'Orquestra La Catalana, l'Orquestra Trambólicos i Dj Matt Lasong.
 

Diumenge 4

El darrer dia de la Festa Major de Sort també comptarà de nou amb la Fira d'Artesans, que tancarà a les 21h. Mentrestant, a les 18h, el Cinema Els Til·lers projectarà el documental Veus del Pallars, dels directors Laia Rissech i Pere Manrique. Finalment, a les 20h, la cantada d'havaneres amb Arrels de Terra Ferma i el rom cremat amb Escamot Calderada clouran els actes de la festa a la capital del Pallars Sobirà.
 


Altres notícies que et poden interessar










 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació