Dilluns, 29 de juliol de 2024
incendi

Evacuen il·leses tres persones del Molí de Barreda, a Sapeira, per un incendi de baixa intensitat

Al foc, que ha cremat mitja hectàrea, hi han treballat sis dotacions terrestres dels Bombers, tres mitjans aeris i 27 efectius

Pallars Digital La Terreta | 29 de juliol de 2024 a les 08:30
Imatge aèria del foc, molt proper a una casa de la Terreta | Bombers
Els Bombers han sufocat aquest diumenge a la tarda un incendi que ha cremat mitja hectàrea de matolls i camps al nucli de Sapeira, a la Terreta. El foc ha obligat a evacuar tres persones del Molí de Barreda després que les flames s'acostessin a aquest habitatge. Totes elles han resultat il·leses.
 
L'avís per l'incendi s'ha produït a les 14:34h i a les tasques d'extinció hi han participat sis dotacions terrestrestres mitjans aeris i 27 efectius del Grup d'Actuacions Forestals (GRAF) i de l'Equip de Prevenció Activa Forestal (EPAF).
 
Després de l'evacuació, els Bombers han procedit a tancar portes i finestres de la casa, on també hi havia animals. Posteriorment, han atacat l'incendi des del flanc dret, a tocar de la llera del riu, amb eines manuals. El foc s'ha donat per estabilitzat a les 15:45h, mentre que a les 18:15h ja estava extingit.

Segons han informat fonts dels Bombers a Pallars Digital, a banda de la superfície cremada, el foc també ha afectat dos vehicles: una autocaravana que ha cremat parcialment i un turisme que ha quedat completament calcinat.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació