Dijous, 1 d'agost de 2024
literatura

Tres finalistes a la 8a edició del Concurs de Microrelats de la Vall Fosca

Organitzat pel Museu Hidroelèctric de Capdella, el jurat ha escollit les obres 'Renecs' de La Cabanera, 'Llet agra' de Xisca i 'Ben lluny' de Pedreta

Pallars Digital Vall Fosca | 1 d'agost de 2024 a les 11:47
Imatges dels premiats al concurs amb el jurat i diverses autoritats polítiques | CBP
El Museu Hidroelèctric de Capdella, organitzador del Concurs de Microrelats de la Vall Fosca, ha donat a conèixer els tres finalistes de la 8a edició del certamen. Per ordre de presentació, es tracta de les obres Renecs de La Cabanera, Llet agra de Xisca i Ben lluny de Pedreta.

L'entrega de premis es durà a terme aquest dissabte 3 d'agost al Museu Hidroelèctric de Capdella i comptarà amb l'actuació musical del grup Krregades de Romanços, un trio femení de polifonia vocal amb més de deu anys de trajectòria a l'esquena que interpreta cançons recopilades de la tradició oral de les terres de Lleida, a cappella o acompanyades d'instruments com el violí, l'acordió diatònic o bé instruments de percussió de mà com panderetes o sonalls.
 
La iniciativa, organitzada pel Museu de Capdella amb l'objectiu de promocionar la Vall Fosca a través de l'escriptura i la lectura, valora els escrits inspirats en aquesta zona del Pirineu lleidatà. Els relats, que han de tenir com a escenari principal la Vall Fosca, poden comptar amb un màxim de 300 paraules.

El jurat està format pels escriptors i filòlegs Ferran Rella, Pep Coll, Meritxell Nus, Ramon Sistac, i la bibliotecària Joana Franch, els quals decidiran els tres relats guanyadors, que s'emportaran 600 euros i un trofeu per al primer premi, 400 per al segon i 300 per al tercer.
 


Altres notícies que et poden interessar














  

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació