Dilluns, 5 d'agost de 2024
agents rurals

Prop d'una vintena de denúncies per incivisme en espais naturals del Pallars

Set persones han estat sancionades per banyar-se a l'estany Gerber, vuit per acampar i pernoctar, dos per circular camp a través i una per fer foc

Pallars Digital Pallars | 5 d'agost de 2024 a les 09:37
Imatge de dos vehicles sancionats per acampar il·legalment | Agents Rurals
Els Agents Rurals han interposat durant les últimes setmanes fins a 18 denúncies per actituds incíviques en espais naturals del Pallars. Per una banda, la setmana passada van sancionar set persones per banyar-se a l'estany Gerber, al municipi d'Alt Àneu.
 
 
Els rurals recorden que el bany en aquests espais poden deixar toxines, bacteris i substàncies químiques, afectant greument la flora i la fauna. En aquest sentit, s'ha intensificat la vigilància dels estanys d'alta muntanya per protegir els ecosistemes aquàtics, molt fràgils a les pertorbacions humanes.

D'altra banda, al Parc Nacional d'Aigüestortes i la seva zona perifèrica, han aixecat tres denúncies per pernoctació, mentre que al Parc Natural de l'Alt Pirineu han sancionat tres persones més per acampar fora d'horari.
 
Finalment, dins la Reserva Nacional de Caça, els Agents Rurals també han multat dos persones per acampar, dos més per circulació camp a través i una per fer foc.
 


Altres notícies que et poden interessar


















  

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació