Diumenge, 25 d'agost de 2024
Festes

Esterri d'Àneu escalfa motors per a la Festa Major 2024

Consulta els actes de la festivitat de la capital de les Valls d'Àneu, que té lloc del 8 a l'11 d'agost

Pallars Digital Esterri d'Àneu | 6 d'agost de 2024 a les 11:07
Imatge del correfocs d'Esterri d'Àneu | Comissió de Festes d'Esterri d'Àneu
L'Ajuntament d'Esterri d'Àneu ha fet públic el programa d'actes de la Festa Major de d'Esterri d'Àneu 2024. Enguany la festivitat de la capital de les Valls d'Àneu tindrà lloc del 8 a l'11 d'agost i comptarà amb activitats per a tots els gustos i edats.

 

Dijous 8

La Festa Major donarà el tret de sortida el dijous dia 8 amb la celebració del BirrÀneu, la fira de la cervesa. A més, a partir de els 19h, l'Esperanceta de Casa Gassia protagonitzarà la Vesprada de Festa Major amb una experiència teatralitzada a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu.

A les 20h, i com ja és tradició, els Pescadors de l'Escala cantaran havaneres a la pista poliesportiva. Finalment, a partir de la mitjanit, el Carnaval d'Estiu al recinte firal comptarà amb Maritrini y Sussicarios, seguits de Dj Mondongo.
 

Divendres 9

L'endemà a les 16:30h, el pati de l'Escola acollirà la festa de l'espuma i jocs d'aigua per a la canalla. A les 19h, Maritrini y Sussicarios tornaran a escena durant la rua tractorada, amb inici a la piscina, i que recorrerà tot el carrer Major. A la mateixa hora, se celebrarà el ball de tarda amb l'Orquestra Girasol, que també es farà càrrec de la gran nit. A continuació, tindrà lloc el concert de Buhos, i tot seguit serà el torn de DANI6IX & IZZKID, a més de Dj Mondongo.

 Consulta aquí el programa de la Festa Major d'Esterri d'Àneu 2024

Cartell de la festa major d'Esterri d'Àneu 2024. Foto: Ajuntament d'Esterri d'Àneu

 

Dissabte 10

El dissabte començarà amb un taller de pintar samarretes, a les 11h, seguit del campionat de botifarra durant la tarda. A les 17:30h també hi haurà danses i cançons amb De Viatge i xocolatada per a tothom. A les 19h, el Crema Tònics, l'11a cursa vertical d'11 quilòmetres, sortirà des del Pont Romànic.

A la mateixa hora, l'escriptor Josep de Moner presentarà el seu llibre, Estimat Manel, a la quadra de Casa Gassia, i mitja hora després, es donarà inici al Gran Concert amb Cimarron. A les 22h serà el torn del Correfoc amb els Diables de les Valls d'Àneu, i a partir de les 23:30h començarà el ball de nit, que comptarà també amb Cimarron, The Aguateques i Dj Mondongo.

 

Diumenge 11

Finalment, el darrer dia de la Festa Major d'Esterri s'iniciarà amb la Missa de fadrins a les 12:30h, seguida de la ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt. A la tarda, gran final del campionat de botifarra i també se celebrarà el 16è Torneig de bitlles. Posteriorment, hi haurà sessió de cinema infantil, a les 20h ball de tarda nit amb Atrium, i a les 20:30h el Vianda de diumenge, el primer sopar a Casa Gassia amb l'Esperanceta.



Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació