Dimecres, 14 d'agost de 2024
cinema

«Tres dies amb les millors vistes»: el Mostremp presenta el vídeo promocional de la 13a edició

El curtmetratge, creat per la productora catalana Benecé, té com a protagonista el paisatge, el leitmotiv de la mostra d’enguany

Pallars Digital Tremp | 6 d'agost de 2024 a les 09:56
El curtmetratge mostra diversos paisatges del Pallars | Ajuntament de Tremp
El festival Mostremp, que tindrà lloc del 23 al 25 d'agost, ha publicat el vídeo promocional de la seva 13a edició, que porta per títol Tres dies de festival amb les millors vistes. El curtmetratge, creat per la productora catalana Benecé, plasma l'essència del cinema i la ruralitat del Pallars superposant imatges dels paisatges de la comarca i fragments dels curts seleccionats a concurs.
 
 
A banda dels 16 curtmetratges seleccionats, els espectadors podran participar també de propostes paral·leles com per exemple el col·loqui La importància i influència del paisatge al cinema de ficció i documental amb el director de fotografia Diego Dussuel, l'artista Carles Monegal i la ramadera Teresa Montanuy que tindrà lloc el diumenge al migdia.
 

El curtmetratge mostra diversos paisatges del Pallars. Foto: Ajuntament de Tremp


La presentació del curtmetratge Bye Bye Boy del director i actor Iñaki Mur és una de les altres propostes que també incideix en l'element paisatgístic com a valor afegit.

En pocs dies es farà pública la programació i ja es poden adquirir els abonaments pels tres dies de festival i les entrades per les diferents seccions a la plataforma de ticketing Entrapolis. També es poden adquirir a la plata baixa de l'Ajuntament de Tremp.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació