Dimecres, 14 d'agost de 2024
música

Gerri de la Sal dona el tret de sortida a la segona edició del FormatJazz

L’esdeveniment, organitzat per la Fundació la Morisca, permetrà gaudir de música en directe i gastronomia al Museu de la Sal

Pallars Digital Gerri de la Sal | 7 d'agost de 2024 a les 10:53
La Made in Black Jazz en una actuació antiga | @madeinblackband
Gerri de la Sal dona aquest dimecres el tret de sortida al FormatJazz, una proposta cultural que barreja música i gastronomia en un entorn històric. Organitzat per la Fundació la Morisca, consistirà en un concert de jazz amb un tast de formatges a l'edifici del Museu de la Sal del poble.

Després de la bona acollida que va tenir l’any passat en la seva primera edició, amb més de 150 assistents, la proposta torna per continuar captivant els amants del jazz, la música en directe i també els gormands del bon formatge i la gastronomia de proximitat.
 

El concert anirà càrrec de Made in Black Jazz, que interpretarà un fantàstic homenatge als estils del jazz negre. Es tracta d'un trio (teclats i veu principal, baix i bateria) amb una llarga experiència en la Black music. L'actuació començarà a les 21h i després del concert es podrà gaudir d’una bona varietat de formatges artesanals que elabora la Formatgeria Tros de Sort.
 
L’aforament al concert és limitat i des del 4 d’agost i fins al mateix dia FormatJazz, les entrades es poden comprar al Museu de la Sal per un preu de 20 euros. La Fundació la Morisca de Gerri de la Sal té com a un dels seus objectius principals dur a terme activitats culturals a Baix Pallars amb la intenció de promoure la història i cultura del territori.

Enguany l’esdeveniment vol donar continuïtat a tots els actes que realitza durant tot l’any, com són la representació de la Morisca, el tercer diumenge d’agost, o la ruta de l'ou ferrat, així com intentar consolidar propostes culturals al Pallars. 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació