Dimecres, 14 d'agost de 2024
btt

La Pobla de Segur vol impulsar la bicicleta de muntanya amb el nou Centre Enduro Geobike

L’objectiu és ordenar i senyalitzar els senders ja existents al municipi per posicionar-lo com un referent en el món de la BTT i de l’enduro

Pallars Digital la Pobla de Segur | 8 d'agost de 2024 a les 08:36
Tindrà 33 pistes amb total de 150 quilòmetres | Trenkabikers
La Pobla de Segur comptarà amb un nou Centre Enduro Geobike per donar un impuls a la bicicleta de muntanya al municipi i al Pallars Jussà. Es preveu que estigui llest l'estiu del 2025 i s'ubiqui també dins del terme de Conca de Dalt amb una inversió d'uns 60.000 euros finançats pels fons europeus Next Generation.

El projecte -en col·laboració amb l'entitat Trenkabikers- té com a objectiu ordenar i senyalitzar de manera adequada els senderscorriols de descens ja existents al municipi, creant així un bike parc ordenat i que pugui ser el centre de nous espais d’ús de la bicicleta. L'acció forma part del projecte de turisme actiu i de natura, que alhora vol posar en valor la façana fluvial i del Pantà de Sant Antoni.
 
Actualment, la Pobla de Segur ja disposa del Centre de BTT Pallars Jussà, amb tot un conjunt de rutes senyalitzades que permeten recórrer més de 315 quilòmetres. En aquest sentit, els darrers anys s’estan condicionant camins del municipi per realitzar altres modalitats de BTT, com enduro o descens.

El futur Centre Enduro Geobike preveu comptar amb 33 pistes i un total de 150 quilòmetres de ruta en bicicleta. D'aquesta manera, el projecte vol dotar el municipi de nous equipaments per a la pràctica d’activitats de turisme actiu, així com posicionar la Pobla com un referent en bicicleta de muntanya i enduro.
 
D'altra banda, es vol dotar de la infraestructura necessària per crear nous productes especialitzats per segments de mercat concrets, alhora que es fomentarà la creació de noves empreses de turisme actiu i promoure l’establiment d’empreses consolidades al municipi.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació