Divendres, 23 d'agost de 2024

Sac de runa abandonat a Sort

Fotodenúncia d'una lectora del diari sobre una incidència no resolta amb l'Ajuntament de Sort

Opinió Sort | 8 d'agost de 2024 a les 10:58
Imatge del sac de runa abandonat | Cedida

Senyor director,

Voldria denunciar la poca sensibilitat, empatia i diligència de l'Ajuntament de Sort amb els seus vilatans quan els hi comuniquen alguna incidència a resoldre.

Al carrer Emili Riu i Periquet de Sort hi ha un sac de runa deixat després d'una obra feta per l'ajuntament, almenys des de desembre de 2023.
 

Imatge del sac de runa abandonat. Foto: Cedida


Al gener de 2024 vaig trucar a l'Ajuntament de Sort per comunicar la incidència. Al mes de maig vaig tornar a comunicar-ho, però al mes de juliol encara no s'havia retirat. Vaig tornar a comunicar-ho i, al mateix temps, vaig enviar un correu a l'ajuntament a nom del regidor que li correspon, sense obtenir resposta.

Pensant en la possibilitat que no li haguessin arribat aquestes reclamacions, vaig demanar hora per comentar-li personalment, però a data d'avui encara no tinc hora.

No tinc més remei que fer públic mitjançant el seu diari el funcionament tant desastrós de l'ajuntament del meu estimat poble.

Moltes gràcies.

Una vilatana

 

 Avís:
Els continguts publicats a la secció del lector Dis la teva! no necessàriament s’adiuen a la línia editorial de Pallars Digital. Aquest mitjà no es fa responsable de les opinions que aquí s’hi expressen.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació