Divendres, 16 d'agost de 2024
Festes

Rialp escalfa motors per a la Festa Major 2024

Consulta els actes que marcaran la festivitat de la població pallaresa del 14 al 17 d'agost

Pallars Digital Rialp | 13 d'agost de 2024 a les 09:36
Concert de The Tyets a Rialp l'any 2023 | TGE
L'Ajuntament de Rialp ja ho té pràcticament tot a punt per celebrar la Festa Major de Rialp 2024. Enguany la festivitat tindrà lloc del 14 al 17 d'agost de 2024 i comptarà amb activitats per a tots els gustos i edats, que pots consultar a continuació.
 

Dimecres 14

La Festa Major començarà a les 10h del matí amb un taller de decoració de la festa a la plaça de les Escoles, seguit del Holy Festival i la remullada popular. A les 17h, la cercavila i l'animació infantil Ous Esclafats aniran a càrrec de Sal dels Mars. Posteriorment, a les 19h, el ball de tarda comptarà amb l'Orquestra Klam, mentre que Dj Mate protagonitzarà la fi de festa.
 

Dijous 15

Dijous, la gresca continuarà a les 11h amb la festa de l'escuma a la plaça del Tornall, seguida de la missa, a les 12h. A les 18h, serà el torn de l'espectacle de màgia amb Mag Lluc, i en acabar hi haurà ballada de rigodons. A les 19:15h, Stresband dirigirà el ball de tarda, i després del Gran Bingo, el Grup Boira durà les havaneres a Rialp a partir de les 23h.
 

Programa de la Festa Major de Rialp 2024. Foto: Ajuntament de Rialp


 Consulta el programa de la Festa Major de Rialp 2024

Divendres 16

Pel que fa a divendres, a partir de les 17h hi haurà inflables al camp municipal Jaume Bonell. Ja durant la nit, a les 23h el poliesportiu acollirà les actuacions de Kintus, Els Catarres, El Baile de Fin de Curso i Showkats Djs.
 

Dissabte 17

Finalment, el dissabte comptarà amb el concert infantil amb Versions per Xics. A les 22h, i dins del Festival de Música Vila de Rialp, l'església acollirà el concert Delícies barroques amb Anna Urpona i Noval Brovelli. I passada la mitjanit, i després de Bandidos Perversions, Mon Dj tancarà la Festa Major 2024.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació