Dissabte, 24 d'agost de 2024
Esports

El CF Pobla prepara la temporada amb nova junta i una altra vella glòria com a entrenador

Robert Bochaca substitueix Ramon Vila a la presidència i Jordi Mauri torna a la banqueta poblatana cinc anys després

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 23 d'agost de 2024 a les 11:10
Els jugadors del Pobla aquest dimecres al municipal | TGE
El CF Pobla escalfa motors per a la temporada 2024-2025 -l'onzena consecutiva a Tercera Catalana- amb importants canvis interns, força novetats -com ara nova equipació i nous espònsors- però amb el mateix objectiu dels darrers anys entre cella i cella: aconseguir l'ascens a Segona Catalana.

La primera gran renovació s'ha produït a la junta directiva, on Ramon Vila ha deixat pas a Robert Bochaca, que ocupa la presidència des del passat 24 de juliol. A la cúpula l'acompanyen Jenaro Márquez com a vicepresident, Marià Arilla de tresorer, Ramon Ordi com a secretari, i Lluís Olivares, Manel Arjó i Fernando Sotillos com a vocals.
 

Jordi Mauri torna a la banqueta

D'altra banda, i després del breu retorn de Ramon Ordi, una altra vella glòria ocuparà de nou la banqueta poblatana. Es tracta de Jordi Mauri, que ha entrenat l'equip en diverses ocasions, l'última la temporada 2018-2019. Entre els seus mèrits destaca haver ascendit l'equip a Primera Territorial l'any 1993.

Mauri tindrà com a segon a Óscar Torrecillas (ajudant de Ramon Ordi anys enrere), mentre que Ferran Bochaca continuarà com a preparador físic de l'equip i Marc Farré s'encarregarà d'entrenar els porters. Mauri explica a Pallars Digital que la decisió d'agafar l'equip va ser fàcil, però creu que no hi serà molt de temps. "Vinc a ajudar, a marcar unes pautes i uns nous hàbits".
 

Jordi Mauri torna al Pobla amb l'esperança d'aconseguir un altre ascens. Foto: TGE


Pel que fa a la temporada, a l'entrenador li agradaria retirar-se amb un ascens. "Els jugadors em demanen el mateix, i això em motiva molt per a treballar". Apunta, però, que no és un objectiu fàcil, i que "s'ha de treballar seriosament i amb molta constància". En aquest sentit, Jordi Mauri confia en la veterania i també en l'ajuda dels jugadors planter per fer-ho possible.
 

Altes i baixes

Les baixes d'enguany són poques, però destacades: un dels màxims golejadors, Uly Sánchez, no es vestirà de blanc-i-vermell, com tampoc el jove Lluc Nieto, un dels jugadors revelació de l'anterior campanya, que ha fitxat pel juvenil del Lleida CF. D'altra banda, també seran absents veterans com Jordi PeroyAlbert Turch Oriol Plancheria.

Respecte a les incorporacions, destaca el retorn de jugadors com Xavi Castells i Marc Perati, o el fitxatge de Lluc Suelves. La resta de la plantilla es mantindrà més o menys igual, amb els germans Josep i Miki Molleví, Joan Fontelles, Albert Soto, Ionut, Aleix Jové, i Mario David i Eugeni a la porteria. "Tenim un equip per poder treballar molt bé. Ara només falta que entri la pilota", diu Jordi Mauri.
 

La plantilla poblatana entrenant aquest dilluns. Foto: TGE


També seran fixes dos juvenils, Txili Ot Solduga, mentre que l'equip també podrà comptar amb altres jugadors del planter gràcies a un acord amb l'Escola de Futbol. L'aposta per la pedrera es manté, tal com ha confirmat l'entrenador poblatà, que assenyala que "la canalla que tenim a baix és molt vàlida".
 

Possessió i seguretat en defensa

La temporada passada, malgrat ser un dels equips més golejadors de la lliga, el Pobla també va acabar com un dels que més va encaixar. Per aquest motiu, Jordi Mauri explica que la seva estratègia implicarà combinar possessió i seguretat defensiva. "No m'agrada perdre la pilota al migcamp i que hàgim de córrer al darrere, és perillós", afirma. "Si tenim la pilota és per finalitzar amb tir a porteria".


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació