Dimecres, 14 d'agost de 2024
cinema

El premiat director mexicà Jesús Garcés s'afegeix al jurat del 13è Mostremp

Guanyador d'un Globus d'or italià al Millor Documental, la revista Forbes el va incloure l'any 2018 a la llista dels mexicans més creatius

Pallars Digital Tremp | 13 d'agost de 2024 a les 10:25
El director Jesús Garcés | Ajuntament de Tremp
Quan falten poques setmanes per al tret de sortida del Mostremp, l'organització ha fet públic el cinquè nom del jurat de la 13a edició del festival. Es tracta de Jesús Garcés Lambert, un director de cinema mexicà guanyador d'un Globus d'Or italià al Millor Documental.

A més, la revista Forbes el va incloure l'any 2018 a la llista dels mexicans més creatius. L'acompanyaran en la tria del millor curtmetratge el crític de cinema Pere Vall, l'actriu Sonia Almarcha, el director i actor Iñaki Mur i la també actriu Dèlia Brufau.

 
La programació completa del festival de cinema rural al Pallars ja es pot consultar a la web de la mostra trempolina, que tindrà lloc del 23 al 25 d'agost i que inclourà, a banda de les seccions oficials, també una proposta infantil i col·loquis diversos.
 
Destaca la taula rodona sobre la influència del paisatge en el cinema, que es durà a terme el diumenge 25 d'agost al matí, així com la xerrada divulgativa adreçada a les empreses sobre beneficis fiscals d'invertir en cinema, el dissabte 24 d'agost a les 11:30h.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació