Divendres, 23 d'agost de 2024
Esports

El CF Tremp afronta el retorn a Segona Catalana amb la permanència com a màxim objectiu

Els trempolins jugaran en aquesta categoria per tercera vegada en set anys, dirigits de nou per Robert Granados, Lluís Urrea i Jordi Bacardit

Tomàs Garcia Espot Tremp | 22 d'agost de 2024 a les 11:33
El CF Tremp abans de l'amistós d'aquest dimecres contra el Pobla | TGE
El CF Tremp ha tornat a la feina per afrontar una nova temporada a Segona Catalana amb l'objectiu d'aconseguir la permanència. Al club pallarès saben que no serà una tasca senzilla, ja que després dels dos últims ascensos (2018 i 2022) la salvació se'ls ha resistit. Ara bé, diuen que la tercera és la bona, i per això a l'equip blanc i negre els canvis s'han fet notar des de bon principi.

En primer lloc, la banqueta tornarà a estar ocupada per la tripleta formada per Robert Granados, Lluís Urrea i Jordi Bacardit, tres veterans amb força rodatge al club. Aquest últim ha explicat a Pallars Digital que tot i que ell serà el cap visible de portes en fora, les decisions es prendran entre tots. "Això és un cos tècnic i hem de tenir clar que tots treballem per l'equip".
 

Eze, un dels fitxatges d'aquesta temporada, en un partit amistós contra el CF Pobla. Foto: TGE


A més, Bacardit ha expressat que "focalitzar-ho tot en una sola persona és molt perillós, perquè tenim males experiències". En aquest sentit, exposa que el cos tècnic és "ampli, amb experiència i creiem que tots podem aportar el nostre granet".
 
Respecte a la plantilla, enguany el Tremp ha aconseguit mantenir el bloc de la temporada passada, cosa que no van poder fer fa dos anys. La veterania i la joventut, però, es combinaran també amb algunes incorporacions, com les d'EzeSimba Pere Galceran, que ha competit en equips de categories superiors com el Balaguer, el Tamarit o l'Alcarràs. A l'espera d'un altre fitxatge, Jordi Bacardit ho té clar: "Tenim un equip per competir a la categoria".
 

Jordi Bacardit, Lluís Urrea i Robert Granados, la tripleta que entrenarà el Tremp. Foto: TGE


Un joc més directe

El figuerolenc també afirma que no volen ser un equip ascensor, i que l'objectiu primordial és "mantenir la categoria sigui com sigui". Per això, apunta, caldrà millorar en moltes coses, sobretot amb la intensitat. "És una categoria que te'n demana molta, i això ho tenim assumit". Així mateix, la sortida des del darrere també serà un aspecte a canviar, ja que "a Segona Catalana això es paga amb gols; proposarem un joc una mica més directe", explica.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació