Dimecres, 14 d'agost de 2024
robatori

Detenen un home de 42 anys per robar al Parc de Bombers de Tremp

L'acusat, amb antecedents, va agafar objectes personals dels armariets mentre els professionals treballaven a l'incendi de Vilanova de Meià

Pallars Digital Tremp | 14 d'agost de 2024 a les 08:20
Un camió aparcat al Parc de Bombers de Tremp | Bombers
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest passat dilluns un home de 42 anys com a presumpte autor d'un robatori al parc de Bombers de Tremp. Els fets van succeir entre la nit de diumenge i la matinada dilluns quan, aprofitant que tot el personal de l'espai estava treballant en l’extinció d'un incendi forestal a Vilanova de Meià (la Noguera), algú va entrar als vestuaris i va sostreure nombrosos objectes que hi havia als armariets personals.

Entre aquests hi havia un ordinador portàtil, una tauleta tàctil, targetes de crèdit, documentació personal, roba, objectes d’higiene, diners, efectes personals i les claus de quatre vehicles diferents. El detingut, amb antecedents, ha passat aquest dimarts a disposició judicial a la capital del Pallars Jussà.
 
Arran dels fets, la policia catalana va obrir una investigació que va permetre identificar i detenir el presumpte lladre. Va ser localitzat pels volts de les 16:30h de dilluns a la plaça dels Països Catalans de la mateixa capital del Pallars Jussà.

L’home portava una motxilla dins la qual hi havia una part dels objectes sostrets. Posteriorment, els agents van fer una recerca per la zona i van localitzar les altres pertinences amagades en diferents llocs. Tot el material recuperat ja ha estat retornat als seus propietaris.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació