Divendres, 16 d'agost de 2024
loteria

La Pobla de Segur reparteix 30.000 euros de la Loteria Nacional

L'administració de loteria La Ganxa ha venut un dècim del primer premi del sorteig d’aquest dijous

Pallars Digital la Pobla de Segur | 16 d'agost de 2024 a les 09:40
Teresa Agulló, propietària de La Ganxa, amb el número premiat | La Ganxa
L'administració de loteria La Ganxa de la Pobla de Segur ha tornat a repartir sort sis anys després. Durant el sorteig de la Loteria Nacional celebrat aquest dijous, ha venut un dels dècims del primer premi, el 07131, que està dotat amb 30.000 euros el bitllet.

Teresa Agulló, propietària de l'administració poblatana ha explicat a Pallars Digital que estan "molt contents" d'haver repartit el premi, malgrat que en aquesta ocasió només s'hagi venut un dècim per terminal. "Quan dones un premi important, esperes que l'hagin comprat els abonats, els clients habituals", afirma.
 
Tot i que no s'ha donat el cas, des d'aquesta administració del número 3 de l'avinguda Sant Miquel del Pui celebren haver trencat la sequera de sis anys sense repartir sort. En aquest cas, com que la recompensa no arriba als 40.000 euros, el premi està lliure d'impostos, ha explicat Teresa Agulló.

El de La Ganxa no és l'únic premi que ha caigut enguany al Pallars. El passat mes de juny, l'administració de loteria La Ferradura Màgica de Tremp va repartir 360.000 euros del segon premi del dijous. En concret, va vendre sis sèries del número 22302, dotat amb 6.000 euros el dècim.
 
Fa sis anys, el març del 2018, La Ganxa va repartir més sort que mai. En primer lloc, amb un primer premi de la Loteria Nacional que va deixar més de 600.000 euros a la població. Només una setmana després, l'administració de la Pobla va vendre per terminal part del segon premi del dissabte, premiat amb 12.000 euros el dècim.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació