Divendres, 16 d'agost de 2024
festes

Talarn celebra la seva festa major més participativa

Per primera vegada, totes les associacions del municipi organitzen una activitat pròpia dins del programa de la festivitat

Pallars Digital Talarn | 16 d'agost de 2024 a les 09:53
Imatge d'arxiu d'un concert de la festa major de Talarn | Ajuntament de Talarn
Des del dijous 15 fins al diumenge 18 d’agost, Talarn celebra la seva festa major amb un programa ple d’activitats per a totes les edats. Unes activitats que són totes gratuïtes i obertes a diferents perfils.

Un any més, amb la voluntat de continuar obrint i fent més participatives les festes de Talarn, s’ha apostat perquè totes les entitats del municipi puguin organitzar una activitat dins del programa. D’aquesta manera, l’Agrupació de Defensa Forestal, l’Associació Fotogràfica del Pallars, l’Associació de Gent Gran i l’Associació de Dones augmenten la seva col·laboració i visualització durant els dies de major activitat al poble.


D’altra banda, durant el mes d’agost s’han organitzat un seguit d’activitats esportives i lúdiques per nodrir encara més la programació cultural i festiva d’aquests dies. Activitats que van des de torneigs de futbol, de bàsquet o activitats infantils en col·laboració amb l’esplai municipal. D’aquesta manera, Talarn presenta una programació cultural i lúdica per dinamitzar el poble i facilitar la connexió entre el veïnat i el seu sentiment de pertinença al municipi.

A més, amb la voluntat de fer més atractiu el poble a residents i visitants, l’Ajuntament de Talarn ha animat a decorar balcons, finestres i patis per la festa major, una acció que s’ha vist acompanyada pel desplegament de més de 3 quilòmetres de decoracions que el Grup de Festes de Talarn ha penjat pel conjunt del poble i, en especial, dins del casc antic.

 Consulta el programa de la Festa Major de Talarn 2024


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació